Life&style

Smiješni, ali učinkoviti: najbolji fitness videi iz prošlosti

Cindy u trikou? Izaziva li to flashbackove? Jane Fonda u štucnama? Urnebesna moda iz 80-ih i 90-ih izmamit će smješak na lice, ali vježbe su i dalje ubitačne

Scrollajući po YouTubeu, u potrazi za novom inspiracijom i video vježbama, naišli smo na fitness video iz 90-ih koji nas je na prvu nasmijao, a zatim smo shvatili da ovo uopće nije lagano! Otkrili smo da postoji nekoliko video vježbi iz 80-ih i 90-ih koje su izdržale test vremena i modernih fitness trendova te su i dan danas jednako učinkovite kao i onda.

via GIPHY

Sve cure koje ne vole vježbati u teretanama i na grupnim satovima aerobica, mogle bi se iznenaditi koliko je vježbanje kod kuće zabavno. Pogotovo uz ove vintage video vježbe! Uzevši to u obzir, bacili smo se u potragu za najboljim video vježbama iz arhive i otkrili nekoliko starih (ili nama novih!) treninga koji bi ti mogli postati neočekivani favoriti. 

Sweating to the Oldies

Nema šanse da uspiješ pogledati ovaj video bez da te atmosfera ne ponese. Richard Simmons je legenda fitnessa, a ovaj video dokazuje zašto. I da, moda je urnebesna!

Buns of Steal

Još jedan vintage video koji će uvijek biti težak i zahtijevan. 40 minuta vježbi za cijelo tijelo osigurat će ti višednevnu upalu mišića! 

Cindy Crawford

Ako te Cindy ne inspirira i pokrene, onda ne znamo što hoće! Njezino savršeno tijelo dovoljan je motiv da odmah ustaneš sa stolice i napraviš deset čučnjeva, iskoraka, sklekova,...

Jane Fonda

Jednostavno znaš da kraljica aerobic fitnessa ne može biti loša. Iako ne možemo ozbiljno shvatiti triko i štucne, ovaj video je u suštini jedan od najboljih. Ima svega - razgibavanja, elementa pilatesa, aerobica i vježba snage. 

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Photo: Cindy Crawford DVD

Komentari 0