Life&style

Složite svoju Slagalicu sigurnosti doma i osigurajte si odmor kakav zaslužujete

Vrijeme je godišnjih odmora i jedino što želimo je potpuno se opustiti i zaboraviti na sve brige i obaveze. Većina će svoje savršene trenutke odmora potražiti izvan sigurnosti vlastitog doma, a mnogi će se uputiti i na daljnja putovanja. Kako bi zasluženi odmor prošao uistinu bezbrižno, potrebno je eliminirati sve potencijalne uzroke koji mogu stvoriti uznemirenost kad je najmanje trebamo. Jedan od najčešćih uzroka zabrinutosti tijekom godišnjih odmora je vječna nedoumica – je li naš dom dovoljno siguran tijekom naše odsutnosti i hoće li nas dočekati neko neugodno iznenađenje kad se vratimo. Oslanjati se isključivo na dobrosusjedske odnose nije najsigurnija opcija, a tražiti od prijatelja ili obitelj da fizički obilaze nekretninu nije nimalo praktično. Ova rješenja teško da mogu garantirati bezbrižan odmor. 

Osim osnovnih radnji sigurnosti koje treba napraviti prije odlaska na put – adekvatno zaključati vrata i prozore, ne spuštati zastore do dna, provjeriti ventile, isključiti iz struje uređaje koji su potencijalno opasni i slično, miran i bezbrižan odmor osigurat će vam dobro osiguranje vaše nekretnine. Merkur Slagalica sigurnosti doma produkt je sigurnosti doma koji će se prilagoditi vašim individualnim željama i potrebama – sami slažete svoji slagalicu i birate ono što smatrate najboljim za sebe i sigurnost svojeg doma. Sigurnost imovine prema vašoj mjeri. 

Ovisno o paketu, Merkurova Slagalica sigurnosti doma, osigurat će vam prijeko potreban mir tijekom godišnjeg odmora i zaštiti vas od niza potencijalnih opasnosti – provale i krađe, požara i oluja, izlijevanja vode, poplava, indirektnog udara groma, loma stakla... Uz Slagalicu sigurnosti vaš dom je osiguran je svih vaših najvećih strahova tijekom godišnjih odmora. Ovaj program osiguranja omogućava da sami kreirate svoju razinu sigurnosti, kroz odabir pokrića koji najbolje odgovaraju vašim potrebama za sigurnošću. Mogu se osigurati i različiti pomoćni objekti, kao što su garaže, vrtne kućice i slično, a svakako je preporuka i osiguranje za slučaj potresa. 

 | Autor: Promo Promo

Posebna pogodnost Merkurove Slagalice sigurnosti je isplata dodatne naknade u iznosu od 500 eura u slučaju velikih šteta na građevinskom objektu, kako bi klijenti što lakše prebrodili te prve dane nakon pretrpljene štete. 

Ukoliko do određene nesreće ipak dođe, te vas zateknu iznenadni neželjeni događaji poput razbijenog stakla, zaglavljene brave na ulaznim vratima ili pak puknuća vodovodne cijevi - usluga „Majstor u kući“ će brzo riješiti vaš problem. Svaka polica Merkur Slagalice sigurnosti doma uključuje i uslugu „Majstor u kući“ koja nudi usluge vodoinstalatera, električara, staklara, stolara i bravara. Ova usluga omogućava u najkraćem roku rješenje nastalog problema i brzi povratak svakodnevnim aktivnostima bez briga o majstorima i popravcima.

Ako na godišnjem odmoru vi niste gost nego domaćin, zanimljiv će vam biti paket koji pokriva financijski gubitak privatnog iznajmljivača uslijed prekida rada zbog požara.  

Znate onaj osjećaj kad izađete iz stana ili kuće i niste sigurni jeste li zaključali vrata, isključili peglu i slično? Ne želite taj osjećaj nositi sa sobom na svoj godišnji odmor. Merkur osiguranje čuvat će vas i vašu imovinu dok vi zasluženo odmarate. Odaberite sigurnost za sve u što ste ulagali uz Merkur Slagalicu sigurnosti doma!

Photo: Promo