Life&style

Sladoled s pogledom: Ova sladoledarnica na otoku Visu nas je osvojila na prvu

  • Preslatka sladoledarnica na otoku Visu izaziva svojim imenom 'Pa ti odoli', a mi joj nismo odoljeli
  • Lokal nudi mnogo klasičnih i neobičnih okusa, ali ne osvaja samo okusom već i vizualnom prezentacijom
  • Dodatni bonus je lokacija - sigurno nećeš moći odoljeti ni prekrasnom pogledu na more

Volimo otkrivati nova cool mjesta, bio to novi restoran u gradu, bar ili možda slatka trgovinica s unikatnim proizvodima. Ovoga puta sva naša osjetila osvojila je jedna preslatka sladoledarnica, sa sladoledima kojima ne možeš odoljeti. A već ime ovog lokala te izaziva, zove se - Pa ti odoli! Sladoledarnica se nalazi na otoku Visu, a već pri prvom pogledu na fotke jasno ti je da si izgubila tu igru. Odoljeti joj je nemoguće.

Obitelj koja stoji iza Pa ti odoli ponosna je što njihova sladoledarnica slovi kao najbolja na otoku iako su joj tek dvije godine. Osim klasičnih okusa, stalno uvode i nove, nešto neobičnije poput jogurt-šipak, rogač-smokva ili okus pite od limuna. No svim okusima zajedničko je jedno - rađeni su od najboljih i pomno biranih sastojaka.

Najbolji recepti za domaći sladoled u kojem će svi uživati ovog ljeta Možda vas zanima Najbolji recepti za domaći sladoled u kojem će svi uživati ovog ljeta Rubrika Life&style Life&style

Neki od okusa koje preporučuju sami vlasnici su šafran, Manilla (što je nježna vanilija s preljevom od manga) ili Rafaelle (kombinacija bijele čokolade i kokosa). Niti jedna kuglica ovdje nije 'obična' pa čak i kad su u pitanju klasici. Sladoledarnici  neće moći odoljeti ni vegani jer 'Pa ti odoli' nudi i veganske opcije!

Osim u sladoledima, pri posjeti ovoj sladoledarnici moći ćeš uživati i u spektakularnom pogledu na more. Može li bolje od ovoga? Teško.

 

 

Photo: Instagram @pa_ti_odoli
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Prekrasan sladoled