Life&style

Sladoled od pravih jagoda i mango torta u novoj Torterie Macaron

Daškom francuske pâtisserie odiše novi prostor Torterie Macaron na Vrbanima. I još jedna sretna vijest za Zadrane - i oni su dobili svoju prvu slastičarnicu Torterie Macaron

Baš poput prave pariške slastičarnice izgleda novi prostor Torterie Macaron na zagrebačkim Vrbanima. U potpunosti namijenjena milenijalkama, ova lokacijea pruža prvi uvid u rebrending poznatog lanca slastičarni. Ovdje je, naime, i dobra vijest za Zadrane koji su također dobili svoju slastičarnicu Torterie Macaron. 

Jagoda je ove sezone dominantna slastica, pa su u ponudi Torterie Macaron ove sezone dostupne slastice ledeni vjetar, krema s jagodama, te odličan sladoled od pravih jagoda. I jedna nova egzotična namirnica je našla mjesto u ponudi Torterie Macaron, a radi se o novoj ljetnoj torti mango.  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Za novo uređenje zaslužan je arhitektonski studio Arhitektri koji su sjajno spojili vintage elemente poput parketa slaganih u oblik riblje kosti, mramornih stolova i rustikalnih ogledala s modernim crnim metalom. Boje zidova i stropova su tamnije uz mjestimično miješanje s ružičastim zidovima. Veliki odmak su lusteri u obliku zlatnih kotača, a posebna novost su jedan zeleni zid i jedan cvjetni zid na terasi. Ta terasa će sasvim sigurno postati omiljena destinacija za Instagram fotke!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima Kaktus-kolač: slastičarski hit koji osvaja Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

„Namještaj je većinom rađen po mjeri, radili smo sve metalne police, šank, stolove te obje sofe prema našim nacrtima. Poseban detalj ovog interijera je i sama rasvjeta u obliku kotača zlatne boje koja dominira ulaznim središnjim dijelom“, naglašava arhitektica Boška Bahtijarević. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0