Life&style

skINfinitylightner večer: prepun A Posto i mnogobrojna poznatih lica na predstavljanju novog hit proizvoda

Prva hrvatska premium kozmetika Skinfinity lansirala je na tržište novi proizvod – Finitylightner, kremu za redukciju hiperpigmentacijskih pjega. U prepunom restoranu A Posto okupila su se brojna poznata lica kako bi dali podršku prvom hrvatskom brendu premium kozmetike i otkrili inovativnu kremu proizašlu iz Skinfinity laboratorija.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Specijalno formulirana krema s trostrukim učinkom, koja smanjuje intenzitet postojećih i pojavu novih hiperpigmenatcijskih pjega na koži, ublažava postojeće znakove i usporava pojavu novih znakova starenja kože te je dubinski i učinkovito hidratizira. Posebnost ovog proizvoda nije samo u sastavu i visokovrijednim sirovinama nego i u činjenici da je ovo proizvod koji se može koristiti cijelu godinu. Krastavac, dud i hibiskus su glavni sastojci Finitylightner kreme, a ljubav i podrška prema hrvatskoj proizvodnji i trudu tima bili su glavni elementi ove slavljeničke večeri.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Priliku da prva u Hrvatskoj isproba ovaj luksuzni Skinfinity novitet nije propustila niti Borna Kotromanić koja je ovom prigodom od Skinfinity tima dobila i posebnu zahvalnicu kao celebrity za ostvarivanje misije zdrave i njegovane kože.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Bile su tu i glumica Judita Franković, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, trenutno najtraženije manekenke Ivana Vukušić i Mia Matić, koreografkinja Andrea Solomun, pjevačica Manuela Svorcan, dizajnerica Martina Herak, plus size model Lucija Lugomer ali i zvučna imena s društvenih mreža Matea Miljan i Donna Lugonja Petković. Da niti muškarci nisu imuni na vrhunsku kozmetiku pokazali su svojim dolaskom i tv voditelj Dorian Elezović ali i Davor Lovrinić, glumac iz kazališnog hita Jesus Christ Superstar. Među oduševljenim gostima bili su tu i brojni predstavnici medija ali i ljubitelji Skinfinity kozmetike iz ljekarničkog, poslovnog, političkog i gospodarskog svijeta.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Okupljenima se kao suradnik za PR i marketing obratio i Hrvoje Vukov koji je istaknuo Skinfinity vrijednosti, a posebno predstavljanje novog proizvoda imala je direktorica brenda, Mirela Ilenić. Istaknute su sve važne odrednice brenda i novog proizvoda kao i činjenica da je Finitylightner već dostupan u Skinfinity butiku na adresi Tkalčićeva 80 kao i putem partnerskih ljekarni, gdje su dostupni i svi drugi proizvodi brenda.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp
 

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0