Life&style

Skincare pads: djelotvorni flasteri

Ponekad naša koža otkriva slabe točke: Koža djeluje beživotno, vidljive su sitne bore od dehidracije ili se šire nečistoće. U tom slučaju pomažu djelotvorni kozmetički flasteri koji ovisno o potrebi osvježavaju, zaglađuju ili pročišćavaju lice

Sklopite oči i opustite se

Čovjek prosječno trepće 40 puta i minuti. Zato ne čudi što se opterećenja iz svakodnevnog života odražavaju i na koži. Uz to još ide i činjenica da je koža oko predjela očiju posebno tanka i posjeduje malo lojnih žlijezda. Tu je svakako potrebna dodatna njega. Ali što pomaže protiv sitnih bora i umornog izgleda kože oko očiju? Kozmetički flasteri oko očiju s trenutnim učinkom! Balea Q10 kozmetički flasteri protiv bora oko očiju rashladit će osjetljivu kožu oko očiju te će je opskrbiti potrebnom dozom hidratacije. Q10 i omega masne kiseline ublažavaju bore nastale mimikom.

Kozmetički flasteri protiv prištića

Stres, hormonalna neravnoteža i mnogi drugi čimbenici mogu negativno utjecati na izgled kože. Prava pomoć u hitnim slučajevima s nečistom kožom su Balea kozmetički flasteri za nečistu kožu protiv prištića. Njihova antibakterijska formula sa salicilnom kiselinom isušuje nečistoće na koži i ostavlja očišćeni i prije svega profinjeni izgled kože. Ovi kozmetički flasteri se nježno pritisnu na očišćenu kožu. Za optimalan rezultat najbolje je flastere ostaviti preko noći na zahvaćenim mjestima kože i tek ujutro ih skinuti - i diviti se!

Nos kao ponos

Balea kozmetički flasteri za nos s aktivnim ugljenom učinkovito djeluju protiv mitesera i nečistoća. Intenzivna formula s aktivnim ugljenom, salicilnom kiselinom i uljem čajevca dubinski uklanja nečistoće. Svakodnevnom uporabom učinkovito se sprečava nastanak mitesera - za blistav ten i vidljivo ljepšu kožu.

Čista koža kod muškaraca nije samo oličenje zdravlja, već ga i čini privlačnijim. Balea Clear-up trakice protiv mitesera za nos s aktivnim ugljenom i ekstraktom smreke pouzdano djeluju protiv prljavštine i mitesera. Zahvaljujući salicilnoj kiselini i ulju čajevca koža će biti temeljito i dubinski čista. Redovitom uporabom ten se vidljivo pročišćava, a stvaranje mitesera se sprječava. Proizvod je veganski, a trakice su izuzetno nježne prema koži.

 

Photo: dm.hr