Stars

Skandal na Oscarima: Will Smith na pozornici opalio šamarčinu Chrisu Rocku jer mu je uvrijedio ženu!

  • Incident u kojem su sudjelovali Will Smith i Chris Rock obilježio je ovogodišnju dodjelu Oscara
  • Chris Rock je najavljivao nagradu za najbolji dokumentarac, pri čemu se našalio s obrijanom glavom Willove supruge Jadom Pinkett-Smith. Usporedio ju je s akcijskom junakinjom G.I. Jane, ne razmišljajući pritom da Jade boluje od alopecije, odnosno gubitka kose 
  • Will Smith se pritom razbjesnio, podigao sa stolca i podigao na pozornicu te snažno ošamario Rocka
  • Mnogi su pomislili da je riječ o šali ili namontiranom skeču, ali riječ je ipak o ozbiljnijem incidentu

Nevjerojatan incident obilježio je ovogodišnju dodjelu Oscara, a u glavnoj ulozi bili su Chris Rock i Will Smith. Iako je Smith osvojio Oscara za najbolju mušku ulogu, to ipak neće biti jedina stvar po kojoj će ga pamtiti s Oscara 2022. Naime, Will Smith se prilikom najave nagrade za najbolji dokumentarac popeo na pozornicu i žestoko ošamario Chrisa Rocka koji je najavljivao tu kategoriju.

Mnogi su pomislili da je riječ o šali ili namontiranom skeču, ali riječ je o dosta ozbiljnom incidentu.

Zašto je Will Smith ošamario Chrisa Rocka?

Naime, Rock se u najavi za najbolji dokumentarac neprimjereno našalio s Willovom ženom - Jadom Pinkett-Smith, usporedivši je s akcijskom junakinjom G.I. Jane i to zbog obrijane glave. A nije pritom razmišljao da Jada boluje od alopecije, odnosno gubitka kose.

Will Smith se ustao sa stolca, popeo na pozornicu i žestoko ošamario Chrisa Rocka pred prepunom dvoranom i milijunima ljudi koji su gledali prijenos dodjele Oscara uživo. 

"Wow, Will Smith me upravo izmlatio" rekao je Chris Rock nakon šamarčine.

"Drži ime moje žene dalje od svojih jeb... usta!" viknuo je Smith.

"Čovječe, to je G.I. Jane šala" odgovorio mu je Rock.

"Drži ime moje žene dalje od svojih jeb... usta!" ponovio mu je još jednom Will Smith.

Izvori kažu da je kasnije Chris Rock prišao Smithu i ispričao se, a navodno je posredovao i Denzel Washington, koji je pokušao izgladiti situaciju.

Kasnije se Will Smith vratio na pozornicu kako bi preuzeo Oscara za najbolju mušku ulogu u filmu Kralj Richard, u kojem glumi oca proslavljenih tenisačica Serene i Venus Williams.

"Želim se ispričati Akademiji, želim se ispričati svim nominiranima. Nadam se da će me Akademija ponovno pozvati" u suzama je govorio Will Smith, ali ipak se pritom nije ispričao Chrisu Rocku.

 | Autor: Reuters Reuters

Neki izvori s Oscara tvrde da se već krenulo u rješavanje pomirbe te da će Rockove isprike ipak na kraju uroditi plodom kod Willa Smitha.

Photo: Reuters
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Bravo will 🤛