Life&style

Sjajna ideja za čuvanje uspomena - inspirativno, kreativno, kvalitetno i za cijeli život

Iako nam najljepše uspomene uvijek stoje u mislima, fotografije su savršen način da se tamo i zadrže, svježe sa svim motivima, detaljima i dragim ljudima. Vežu nas i čine trenutak vječnim.

Koliko su nam naše fotografije vrijedne, o tome je suvišno i razglabati. Svatko tko je nekada ostao čak i bez samo dijela fotografija poznaje ovaj osjećaj. Kao da je otkinut jedan djelić našeg identiteta pa ćemo to i više puta spomenuti i uvijek zažaliti zbog toga. 

Vraćanjem dobrog starog, a nekima novog trenda izrade fotografija ovo više neće biti slučaj i sigurni smo da će naša najdraža putovanja, bitni dani u našim životima i druženje s prijateljima i obitelji ostati sačuvani na sigurnom. 

 | Autor: Cewe fotoknjiga Cewe fotoknjiga

Jedan od najpopularnijih načina čuvanja uspomena već dugi niz godina je CEWE FOTOKNJIGA. Zašto je to tako, razloga je mnogo. Osim praktičnosti i kvalitete krenimo od širokog izbora formata (čak 9), raznih vrsta papira, vrsta uveza, broja stranica pa do načina na koji možemo urediti svaku pojedinu stranicu. Sve je fleksibilno i podložno personalizaciji do najsitnijeg detalja. Tako će svaki primjerak biti jedinstven čineći naše životne priče vječnima. 

 | Autor: Cewe fotoknjiga Cewe fotoknjiga

Osim što na divan način čuva naše uspomene, ovo je i sjajna ideja za poklon za razne prigode, a ovisno o prigodi, osobi kojoj poklanjamo ili broju fotografija možemo birati i format.

Uz sve navedene karakteristike CEWE FOTOKNJIGE, ono po čemu je baš ova fotoknjiga još posebnija je što se, osim željenih tekstova, na korice mogu dodavati razni sjajni efekti, a uz XL format se može dodati i personalizirana futrola koja može biti ista kao korice ili s potpuno drugim motivom. 

 | Autor: Cewe fotoknjiga Cewe fotoknjiga

Ove dodatne dekorativne elemente idealno je dodati kod fotoknjiga za bitne prigoda kao što su vjenčanja, daleka putovanja i ostalih prigoda koje smatramo bitnima. 

A do 28.3. možeš iskoristiti i sjajnu pogodnost u kojoj dobivaš 50 stranica CEWE FOTOKNJIGE po cijeni 26 stranica. Iskoristi pogodnost, sačuvaj uspomene i uživaj u njima cijeli život. 

Photo: Petra Čolak