Life&style
Test osobnosti

Simbol kojeg prvo ugledaš u ovom testu osobnosti otkriva tvoj tajni san o budućnosti

  • Svi imamo razne ciljeve i težnje
  • Naravno, ti se ciljevi mijenjaju kako rastemo i učimo više o sebi, a i trebali bi! 
  • Ovaj vizualni test pomoći će ti da otkriješ svoj tajni san o budućnosti

S godinama sve bolje razumijemo svijet oko sebe. Na temelju tog shvaćanja dolazimo do novih snova... uglavnom. Ako se raspitaš, velika je vjerojatnost da mnogi tvoji prijatelji imaju tajne snove koje im je previše neugodno otkriti, misleći da su nezreli ili nerealni.

I ti sigurno imaš takve snove (npr., ipak želiš jednog dana osvojiti Oscara!), htjela to priznati ili ne. Tvoji najdublji snovi nisu ništa čega bi se trebala sramiti; zapravo, što smo više u kontaktu s tim snovima, toliko više ćemo imati sretan i ispunjen život.

Kako bi shvatila koji je tvoj tajni san za budućnost, samo pogledaj ovaj vizualni test osobnosti. 

Dakle, pogledaj sliku i obrati pažnju na prvi simbol koji ti upadne u oči.

 | Autor:

Zatim pročitaj ispod kako ono što si prvo vidjela otkriva san koji čuvaš u dubini svog srca u tajnosti.

1. Slovo A

Ako si prvo vidjela slovo A kad si pogledala ovu sliku, tvoj tajni san uključuje pisanu riječ. Možda si oduvijek željela napisati ljubavni roman ili ti je san o stvaranju knjiga za djecu oduvijek bio nešto što ti je pri srcu.

Kakav god oblik poprimila tvoja strast za riječima, sada je trenutak za akciju! Nikad nije kasno za ispunjenje snova.

Možda vas zanima Jesi li ekstrovert ili introvert? Saznaj uz ovaj kratki test osobnosti za koji ti treba samo jedan - limun Rubrika Life&style Life&style

2. Automobil

Ako si prvo vidjela automobil kad si pogledala ovu sliku, tvoj je tajni san proputovati svijet u stilu Jamesa Bonda.

Naravno, znaš da te vlada nikada neće natjerati da ideš u opasne misije, ali u ovom snu postoji nešto moćno. Želiš vidjeti svijet, kretati se u elitnim krugovima i živjeti opasno. Nemoj se bojati riskirati i živjeti u trenutku. Možda nikada nećeš iskusiti borbu na krovu jurećeg vlaka, ali dobit ćeš sva uzbuđenja koja želiš, a i više.

3. Špijun

Ako si prvo vidjela špijuna (sa šeširom, koji promatra kroz dalekozor) kada si pogledala ovu sliku, tvoj tajni san je biti osoba koja ima sve informacije. 

Ne želiš nužno biti ničiji šef, ali uživaš u ideji da budeš glavni broker moći, netko tko zna svačije tajne. Imaš dar kad su ljudi u pitanju, pa se tog dara nemoj bojati. Osloni se na to i možda ćeš otkriti da je poznavanje svačijih tajni tek početak, a možda bi i željela pomoći tim ljudima.

via GIPHY

Photo: None
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Miya

    Ja nemam nikakve tajne snove o budućnosti. Jer kod mene takvi snovi ne postoje niti nikada nisu postojale.