Life&style
Shrekova močvara na AirBnb-u

Shrek je odlučio napraviti nešto sa svojom močvarom. Njegova kuća stigla je na Airbnb - i besplatna je!

  • Ponuda smještaja na AirBnb-u ponekad nas iznenadi nekom maštovitom ili, blago rečeno, neobičnom ponudom
  • Osobito su tražene lokacije iz omiljenih filmova, a ova je doista posebna 
  • Riječ je Shrekovoj močvari, tj. nastambi, koja je je inspirirana omiljenim crtanim filmom

Kada je riječ o pretvaranju lokacija iz omiljenih filmova i serija u stvarni smještaj za iznajmljivanje, postoji samo jedno mjesto na koje možeš otići - AirBnb. Tijekom godina nudila su se doista nevjerojatna mjesta. Bilo da želiš rezervirati kultnu kućicu iz filma 'Ljubav i praznici', božićnim dekoracijama ukrašenu kućerinu iz 'Sam u kući' ili nevjerojatni Villanellein apartman iz  'Ubijanje Eve', postoji nešto za svakog ljubitelja pop kulture.

Posljednjih se godina također počela nuditi jet seterima životna prilika s jednokratnom šansom da odsjednu na mjestu koje se ne može rezervirati. Primjerice, prošle godine mogla si se prijaviti za boravak u stvarnom Moulin Rougeu, a prije nekoliko mjeseci u Barbie kući. Sada se može iznajmiti dom dobro poznatog mrzovoljnog škotskog ogra. Tako je, Shrekova močvara sada se doista nalazi na Airbnb popisu!

Shrekova močvara na AirBnb-u | Autor: AirBnb AirBnb Shrekova močvara na AirBnb-u

 | Autor: AirBnb AirBnb

Jedno i jedino Magare otvara vrata svima koji žele bijeg od svakodnevice. Za proslavu Noći vještica, 'Shrek's Swamp' bit će dostupan za tri gosta tijekom dvonoćnog boravka od 27. do 29. listopada.

Možda vas zanima Kao da smo otputovali u neke egzotične krajeve! Ova kuća u susjedstvu ostavila nas je bez daha Rubrika Life&style Life&style

Imanje se nalazi u blizini Newtonmorea u Škotskom gorju i ušuškano je na mjestu koje je očito 'daleko, daleko od, pa, bilo čega'. Međutim, izolirana močvara znači da gosti mogu uživati u nizu aktivnosti na otvorenom, od pješačkih staza do šumskih piknika do kasnonoćnog promatranja zvijezda. A ako želiš uživati u svemu što unutarnji prostor nudi, možeš se 'opustiti u ambijentu svijeća od masnoće iz ušiju ogra'. Lijepo...

 | Autor: AirBnb AirBnb  | Autor: AirBnb AirBnb

Magare čuva svog prijatelja i piše u oglasu: 'Shrek's Swamp je skrovito utočište prikladno za ogra željnog samoće... i po prvi put u povijesti, šačicu njegovih najvećih obožavatelja, zahvaljujući vama. Sjedim u močvari dok je Shrek odsutan za ovu Noć vještica i drago mi je što vas mogu pozvati na boravak iz bajke. Oh, i ne brini zbog natpisa 'ČUVAJ SE!'. Vjerojatno su za ukras.'

 | Autor: AirBnb AirBnb

Oh, i najbolji dio? Smještaj je potpuno besplatan.

Premda se ne radi o natjecanju, svatko tko želi odsjesti na ovom jedinstvenom mjestu morat će zatražiti rezervaciju, a tko god da uspije, dobit će ovo neprocjenjivo iskustvo besplatno.

 | Autor: AirBnb AirBnb

Želiš rezervirati Shrekovu močvaru? Morat ćeš biti brza. Zahtjevi se otvaraju ovdje 13. listopada 2023. u 19:00 sati, a ako budeš dovoljno sretna da ga dobiješ, jedini trošak koji ćete imati je putovanje do škotske lokacije i nazad.

Vidimo se u redu za rezervacije…

Možda vas zanima Ova šarmantna kuća u Međimurju savršena je za opuštajući vikend - ima i saunu i jacuzzi! Rubrika Life&style Life&style
Photo: AirBnb
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    dobra kucica