Life&style

Šest trendi boja koje će obilježiti ovu jesen

Izrazite osobnost pametnim telefonom u trendi boji. Idealan izbor su najnoviji Samsung Galaxy S20 Fan Edition koji dolaze u čak šest modernih nijansi

Kada je riječ o bojama, svake sezone istakne se nekoliko omiljenih koje preplave Instagram feed domaćih trendsetterica, blogerica i influencerica. Ove jeseni spaja se nespojivo, stoga se možete poigrati s modernim nijansama elegantnog mat premaza, hrabrim i odvažnim bojama te nešto suptilnijim i klasičnijim tonovima kojima ćete popraviti raspoloženje i istaknuti se. Ako se ne bojite kombinirati različite boje outfita, lakova, modnih dodataka i mobitela, a želite izaći iz svoje comfort zone, provjerite koje će boje biti popularne ove jeseni.

Poseban pečat našem stilu daje i naš pametni telefon. Budući da ga gotovo i ne ispuštamo iz ruku, jako je bitno da sve od dizajna do izvedbe bude besprijekorno te da ističe našu osobnost. Samsung se pobrinuo da najnovija linija S20 telefona bude upravo takva – fashion, trendi, šarena i potpuno prilagođena generaciji Z, kao njihovim najvjernijim korisnicima.

Novi Galaxy S20 FE pametni telefon dolazi u čak šest modernih nijansi – nebesko crvenoj, narančastoj, ljubičastoj, zelenoj, plavoj i bijeloj pa ga je uistinu lako kombinirati uz brojne odjevne kombinacije, a najteže je odlučiti se samo za jednu boju. Poznata blogerica Paula Sikirić odabrala je nebesko zelenu boju telefona koju kombinira uz svaki outfit, dok se influencerica Brita Bobetić odlučila za odvažniju nebesko crvenu nijansu u skladu s njenim karakterom.

Bez obzira jeste li istinska zaljubljenica u fotografiju ili samo želite svoj Instagram feed ispuniti kadrovima koji vas nadahnjuju, Galaxy S20 FE vam pruža nebrojene mogućnosti. Uz S20 FE možete fotografirati živopisne fotografije čak i pri slabom osvjetljenju, a uređivanje i dijeljenje fotografija sada je lakše no ikada. Upravo zato, brzo i uz odlične performanse možete objaviti fotku najnovijeg outfita, inspirirati  i razoružati svoje pratitelje, baš kao Paula i Brita.

Dodatna pogodnost je što uz kupnju S20 FE pametnog telefona, ostvarujete pravo i na trendi poklon – prekrasni Galaxy Watch 46mm koji također možete kombinirati uz omiljene komade odjeće. Za više informacija posjetite web stranicu Samsunga.

Photo: Samsung