Life&style

Senzacionalna svježina iz nove Plidenta paste za zube

  • Plidenta predstavlja paste za zube nove formulacije, neodoljive svježine i izgleda
  • Dvije paste na bazi popularne Superfresh i Herbal formulacije dolaze u ugodnom gel obliku, donose eksploziju svježine, moćno čiste zube od plaka te osiguravaju prirodnu bjelinu zubi
  •  Stvorene za uživanje u svježim voćnim aromama, Plidenta Sensation paste otvaraju novu dimenziju svakodnevne dentalne njege

Plidenta predstavlja nove, senzacionalno svježe, moćne i ugodno aromatične paste za zube – Plidenta Sensation, dostupne u svim drogerijama i većim trgovinama. Inovativne gel paste bazirane su na dobro poznatim, popularnim i najprodavanijim Plidenta formulacijama – Superfresh i Herbal.

 | Autor: Plidenta Plidenta

Dolaze u formi gel paste obogaćene fluoridom koja se nježno pjeni, moćno čisti zube od naslaga i plaka, potpomaže sprečavanje erozije cakline te neutralizira bakterije, uzročnike neugodnog zadaha. Popularna Plidenta aroma mente u ovim pastama razigrana je bogatim voćnim aromama kako bi svakodnevna dentalna njega postala pravi gourmet užitak.

 | Autor: Plidenta Plidenta

Plidenta Sensation Superfresh gel pasta snažne arome mente sada se razvija i u okuse limuna, limete i grejpa, što četkanje čini zabavnijim i znatno 'ukusnijim'. Povrh toga, Plidenta Sensation Superfresh moćno čisti zube. Potražite je po preporučenoj, neobavezujućoj maloprodajnoj cijeni od 13,90 kuna.

Plidenta Sensation Herbal gel pasta sadrži ekstrakte šest odabranih biljaka blagotvornog djelovanja za usnu šuplju, a uz poznatu aromu mente razigrana je izvrsnom aromom lubenice i citrusa kako bi učinkovito neutralizira neugodne okuse i osvježila dah. Ova pasta izvrsno čisti zube i osigurava blistav osmijeh. Potražite je po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 13,90 kuna.

Photo: Plidenta
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Mirise dobro