Life&style

Selotejpom protiv viška sjenila ili Aspirin za ispucale pete

Ovi "ludi" beauty trikovi natjerat će vas da ih isprobate, a odlična je stvar što sastojke vjerojatno već imate

Selotejpom protiv viška sjenila. Znamo koliko je iritantno kada na licu imate višak sjenila, šljokica ili sjajila za usne. Kako vam lice ne bi izgledalo kao disko kugla - višak make up-a jednostavno uklonite pomoću selotejpa.

via GIPHY

Žlicom protiv podočnjaka

Umorne, otekle oči i podočnjake spriječite hladnim oblozima. Jednostavno u hladnjak ili zamrzivač ubacite dvije žlice i pustite ih da se dobro ohlade, a zatim ih prislonite na oči. Ili dvije žlice uvijek držite u zamrzivaču "u pripravnosti".

Ledena kupka za espresno sušenje laka za nokte

Ako ste u žurbi, a želite nalakirati nokte, osušite ih tako da ih stavite u posudu s vodom u kojoj je led. Vjerujte nam da će biti suhi za manje od minute.

 

via GIPHY

Piling za usne

Želite li da vaše usne uvijek budu njegovane i spremne za poljupce, napravite sami piling za usne. Malo šećera dodajte u med i dodajte par kapi maslinovog ulja, dobro promiješajte i time istrljajte usne.

Prilagodite puder boji tena

 Ako ste tijekom toplih dana češće na suncu i lako dobivate boju, puder koji koristite postat će presvijetao za vas. Samo mu dodajte malo tamnijeg pudera i tako ćete dobiti savršenu nijansu.

Aspirin za ispucale pete

Muči vas ispucala i gruba koža na petama? Zdrobite pet aspirina, pomiješajte ih s malo svježe iscijeđenog limunovog soka i dobivenu smjesu utrljajte u pete. Problem će uskoro nestati!

Parfem za mirisnu kosu

Ako se želite riješiti neugodnih mirisa u kosi, kao što je miris kuhanja, pečenja ili dima, našpricajte četku za kosu omiljenim parfemom i temeljito se počešljajte.

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0