Life&style

Selfie koji je podignuo prašinu na Internetu

Mlada majka napravila je selfie u kabini trgovine odjećom i objavila tekst koji je mnoge potaknuo na razmišljanje

Blogerica Constance Hall pokrenula je žustru diskusiju na društvenim mrežama: htjela je kupiti novu haljinu te je gledala veličine 36-38. Prišla joj je prodavačica te rekla da veće brojeve može pronaći u drugom redu. 

„U redu je, nosim broj 36“, rekla je uvrijeđena mlada mama. „Podijelile smo šutke jedan neugodan trenutak u kojem je ona znala da lažem, a ja da ona to zna“, napisala je na Facebooku. „Bez obzira na to uzela sam haljinu broj 36 pa otišla u kabinu i isprobala je. Iz inata“, nastavlja na postu. 

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

„Naravno da mi nije odgovarala, pa sam vratila haljinu i rekla da mi boja ne odgovara. Ona je rekla da je mislila kako sam jedna od onih lijepih žena kojima svaka boja lijepo stoji. Odjednom mi je sijevnulo i shvatila sam da nije ona š…k, nego da sam to ja! Nije kritizirala moje tijelo, nego je jednostavno željela pomoći te biti praktična i uslužna. Nije se rugala mom tijelu – to sam napravila ja, jer sam se osjećala napadnutom. Kad se danas toga sjetim, znam da nije bitan broj odjeće. To je TVOJE tijelo. Imaš samo jedno. Voli ga!“ 

Post je sakupio bezbroj klikova, mnoge žene postale su slične fotografije i komentare. Mnoge su se ohrabrile pa podijelile svoja iskustva. „Ne radi se o broju!“, „Moj suprug me voli baš ovakvu kakva jesam!“, „Napokon sam naučila voljeti se!“, bili su neki komentari. Iskrena fotografija koja je inspirirala mnoge – respekt! 

Photo: Instagram

Komentari 0