Life&style

Selena Gomez izgleda izuzetno sretna u zagrljaju novog dečka, a mi smo se prisjetili koga je pjevačica sve ljubila

  • Iako neki fanovi još uvijek otplakuju "Jelenu", Selena je jasno dala do znanja da je krenula dalje 
  • Svi pričaju o novom dečku Selene Gomez, Bennyju Blancu, producentu koji je radio je s brojnim zvijezdama poput Katy Perry, Eda Sheerana i Justina Biebera 
  • Justin i Benny nisu jedine velike face koje je Selena ljubila i ljubi. Prisjetili smo se ostalih Seleninih slavnih romansi i saznajmo tko je kome slomio srce

Selena Gomez nedavno je potvrdila vezu s producentom Bennyjem Blancom lajkajući niz objava iz kojih se dala naslutiti potencijalna romansa. Zatim je podijelila selfie njih dvoje na Instagram storyju. "On je moje apsolutno sve u srcu", "zašto je onda on bio najbolja stvar koja mi se ikad dogodila. Kraj”, “lol da i još uvijek je bolji od bilo koga s kim sam ikad bila. Činjenice”, odgovarala je Selena u komentarima braneći svoga dečka. 

 | Autor: Instagram @selenagomez Instagram @selenagomez Foto: Instagram @selenagomez

Blanco i Selena poznaju se godinama, a zajedno su radili i 2019-e na singlu “I Can't Get Enough”. No, Blanco nije nepoznato ime -surađivao je sa zvijezdama poput Eda Sheerana, Katy Perry, Justina Biebera, The Weeknda... Ironično, zar ne? Obzirom da svi pričaju ili o Justinu ili o Blancu, mi smo odlučili pridati pozornost ostalim velikim facama koje je Selena u prošlosti ljubila, a koji su nepravedno zapostavljeni: Nick Jones, Taylor Lautner, Orlando Bloom… Mnogi su imali mjesto u Seleninome srcu, pa krenimo redom… 

 | Autor: Profimedia Profimedia

Možda vas zanima Adele, Salma Hayek, Courtney Cox... 8 zvijezda koje tvrde da su živjele u kući s duhom Rubrika Life&style Life&style

Nick Jonas: 2008. 

 Vratimo se u davnu 2008. godinu i prisjetimo se ove kratke, ali slatke veze Disney zvijezda. 

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia / Nick Jonas

Taylor Lautner: 2009. 

Godinu dana poslije Nicka, Selena je hodala s najpoznatijim vukodlakom i to baš u zlatnome dobu Sumrak sage. Upoznali su se dok je Selena snimala film Ramona and Beezus, a Taylor Mladi mjesec, a uništio ih je pritisak publike. 

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia / Taylor Lautner

Orlando Bloom: 2014.

Nakon što su Selena i Justin, neprežaljeni par na glazbenoj sceni, prekinuli, mediji su objavili da su se Selena i Orlando Bloom spetljali kako bi Miranda Kerr i Bieber bili ljubomorni. Par je uhvaćen u flertu na modnoj reviji Victoria's Secreta. 

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia / Orlando Bloom

Zedd: Siječanj - ožujak 2015. 

Selena i Zedd počeli su se zajedno pojavljivati ​​na Instagramu dok su radili glazbu, ali obožavateljima nije trebalo dugo da prate doslovno svako njihovo pojavljivanje i iz toga pretpostave da su u vezi...

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia / Zedd

Niall Horn: prosinac 2015.

Par je viđen kako se ljube, grle i plešu jedno uz drugo na proslavi 35-og rođendana Jenne Dewan-Tatum, ali njihova priča završila je Seleninom friend-zonom kada je na pitanje Entertainment Tonighta o tome jesu li zajedno, odgovorila: “O moj Bože! Ne. Volim ga, oduvijek. On je nevjerojatan.”

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia / Niall Horan

Samuel Krost: siječanj 2016.

Selena je kratko hodala s prijateljem Gigi Hadid, Samuelom Krostom, poznatim bookerom Fyre Festivala.

 | Autor: Instagram @samuelkrost Instagram @samuelkrost Foto: Instagram @samuelkrost

Charlie Puth: ožujak 2016.

Charlie Puth i Selena Gomez pokušali su zanijekati vezu u ožujku 2016-e, a bile su potrebne godine da Charlie napokon prizna da su u vezi. Tijekom intervjua za Billboard, rekao je da je veza bila “vrlo kratkog vijeka, ali vrlo utjecajna". 

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia / Charlie Puth

Weeknd: siječanj - kolovoz 2017.

Selena i The Weeknd srušili su internet nakon što su viđeni kako se ljube u Santa Monici. Par je sljedećih nekoliko mjeseci putovao Italijom ljubeći se na jahti, a službeno su vezu priznali na Coachelli u travnju 2017-e. Selena je završila na transplantaciji bubrega u rujnu, a par se, unatoč izvješćima iz Peoplea da joj je The Weeknd bio "jedna od najvećih potpora", razišao sljedećeg mjeseca.

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia / Weeknd

A zatim sljede tračevi poput veze s Chrisom Evansom i Zaynom Malikom, a rupe u ovome presjeku često su popunila ponovna pomirenja s Justinom, dok se par službeno razišao u ožujku 2018-e. 

I tako dolazimo do veze s Bennyjem Blancom s kojim, prema izvoru Entertainment Tonighta, cvjetaju ruže: "Stvari među njima idu jako dobro i Selena je sretna. Selena smatra Bennyja jako zabavnim i, naravno, iznimno talentiranim" otkrio je izvor blizak paru.

 | Autor: Instagram @selenagomez Instagram @selenagomez Foto: Instagram @selenagomez

Možda vas zanima Rockeri znaju uživati u dekadentnom životu: Zavirili smo u škotski dvorac Boba Dylana Rubrika Life&style Life&style
Photo: profimedia
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    ljepotica