Life&style

Saznajte kako kupovinom mirisa u dm-u ostvariti uštede

Do kraja rujna u dm-u vas čekaju višestruki bodovi pri kupovini svih mirisa

Sunčani ljetni dani polako su na izmaku, a s promjenom godišnjeg doba u nama se javlja i želja da uskladimo svoj modni izričaj s jesenskim ugođajem. Odabir mirisa koji će nas pratiti tijekom hladnijih dana značajno doprinosi stilu koji želimo postići. I dok u pravilu već znamo koje mirise volimo pa se često vraćamo na staro, ove jeseni uz dm-ovu ponudu se možete počastiti i isprobati nešto novo. Jer u dm-u do kraja rujna možete ostvariti 20 puta više bodova na kartici dm active beauty za kupnju bilo kojeg mirisa. Sve što trebate napraviti prije odlaska u shopping je aktivirati eKupon na svom profilu na portalu dm active beauty i višestruki bodovi će vam se obračunati na blagajni te već pri sljedećoj kupovini donijeti uštede.

Ako planirate iskoristiti ovu pogodnost i isprobati novi miris, predlažemo vam nekoliko mirisa koji bi mogli biti pravi pogodak za vas ove jeseni, a neke podjednako mogu koristiti muškarci i žene:

 | Autor:

CK One Platinum

Sočni tonovi zelenih jabuka Granny Smith dopunjeni su aromatičnim kardamom i aldehidom i čine CK One Platinum mirisom koji može biti izvrstan izbor za početak radnog dana. Upotpunjen je toplim cimetom, ružičastim paprom i lavandom, a zatvara ga baza od vetivera, nježnog drva kašmira i ambre. Miris ima aromatičan drvenasti miris, a namijenjen je za nekonvencionalne žene i muškarce.

 | Autor:

Karl Lagerfeld Fleur D'Orchidée

Tijekom svakodnevnih obaveza poput odlaska na ručak, kavu ili poslovni sastanak, pravo zadovoljstvo će vam pružiti parfemska voda Karl Lagerfeld Fleur D'Orchidée. Ovaj ženski miris je cvjetni i senzualan.

Vetiver Rock

Vetiver Rock još je jedan unisex miris, a njegov glavni sastojak vetiver podjednako vole i muškarci i žene. Miris je lagan, svjež i topao, prožet začinskim drvenastim notama. Uz vetiver, miris sadrži i mahunu Tonke, lješnjak, đurđicu, sandalovinu, duhan, karamelu i praline.

 | Autor:

Dolce&Gabbana The One Grey

Među novitetima na dm-ovim mirisnim policama ističe se Dolce & Gabbana The One Grey, aromatični miris za muškarce. Gornje note mirisa grejpa, korijandara i bosiljka nadopunjuju se srednjim notama lavande, geranija i muškatne kadulje, a sve je zaokruženom baznim mirisnom vetivera, pačulija i duhana. Miris možemo opisati kao moderan, elegantan i karizmatičan.

Mirisni poklon-paket Calvin Klein Woman

Ako ste u potrazi za darom dragoj vam ženi ili djevojci, u dm-u je u ponudi i mirisni poklon paket koji sadrži parfemsku vodu i putno pakiranje mirisa Calvin Klein Woman. Inspiracija za ovaj cvjetno drveni miris jest ljepota i snaga ženskog pogleda, a sadrži kombinaciju svježih kiselih akorda s cvjetnim srcem i bazom plemenitog drveća.

Ne zaboravite do kraja rujna aktivirati eKupon, iskoristiti pogodnost u dm-u i kupovinom mirisa ostvariti 20 puta više bodova na kartici dm active beauty.

Za više informacija pogledajte dm-ovu internetsku i Facebook stranicu.

 

Photo: None

Komentari 0