Life&style 23. svibnja 2019.

Saznaj kako do super ušteda u dm-u

PR.

Dva puta mjesečno na portalu programa dm active beauty možete pronaći novu ponudu eKupona koji vam donose višestruke bodove dm-ovog programa vjernosti. Svakog 1. i 16. u mjesecu ne zaboravite posjetiti portal dm active beauty i provjeriti koje vas to novosti iz dm active beauty svijeta očekuju, jer uz eKupone koji donose višestruke bodove, u svom dm-u možete ostvariti značajne uštede. Uz eKupone koje možete aktivirati u bilo kojem trenutku prije kupnje, dm je u svibnju za svoje vjerne kupce priredio i eKupon koji donosi pet puta više bodova na ukupan iznos kupnje. Ako to niste učinili u prvoj polovici svibnja, eKupon za 5 puta više bodova na ukupnu kupnju možete aktivirati još uvijek, a možete ga kombinirati i s ostalim kuponima za višestruke bodove na pojedinačne proizvode i tako skupiti značajan broj bodova.

 | Autor: PR PR

Nakon što se ulogirate sa svojim podacima, na portalu dm active beauty možete pronaći eKupone koji vrijede do 31. svibnja, a što se sve nudi možete provjeriti na dm-ovoj internetskoj stranici.

Za proljetno osvježenje doma tu su eKuponi s 30 puta više bodova na proizvode Čarli, Ornel, Dash i Glade. Stigne li nam napokon to dugo iščekivano sunčano vrijeme, poželjet ćemo uskočiti u haljinice, a za besprijekorno glatke noge poslužit će vam jednokratne britvice Wilkinson Xtreme3 za koje aktivacijom eKupona također dobivate 30 puta više bodova na kartici dm active beauty. Isplati se kupiti i proizvode omiljenih brendova poput Nivea, Aussie, Botanic Therapy, Remington, Bepanthene, Whiskas i drugih koji donose višestruke bodova aktivacijom eKupona. Preporučujemo vam da prije odlaska u dm provjerite ponudu kupona na portalu i napravite popis kako vam ne bi promakao koji dm active beauty bod.

 | Autor: PR PR

Uz višestruke bodove u dm-u do popusta možete doći brže nego ikad prije, zato redovito pratite novosti na dm-ovoj internetskoj i Facebook stranici jer, osim uz eKupone, višestruke bodove možete ostvariti i u sklopu različitih promocija u dm prodavaonicama. Trenutno bez aktivacije eKupona možete ostvariti 20 puta više bodova kupnjom označenih proizvoda za njegu tijela, sport i vitalnost, a kupnjom tih proizvoda u vrijednosti većoj od 150 kn na dar ćete dobiti i mali, ali koristan ručnik za vježbanje.

Komentari 0