Life&style

Savršeno! Nutella hotel se doista otvara, donosimo detalje kako će izgledati i što će nuditi

  • Većina nas voli Nutellu, ukusan namaz od lješnjaka
  • Nutella je odlučila otvoriti svoj pop up hotel u kalifornijskom Napa Valleyju
  • Hotella Nutella je otvorila natječaj na koji se mogu prijaviti oni koji žele odsjesti u ovom posebnom hotelu

Vijest da se uskoro otvara pop up hotel Nutella, u kalifornijskom Napa Valleyju, pobudila je veliko zanimanje diljem svijeta, no o čemu se zapravo radi? Što će ovaj hotel imati, a što drugi nemaju? 

Možda vas zanima Za prefine štapiće s Nutellom bit će ti potrebna samo dva sastojka i deset minuta! Rubrika Life&style Life&style

Kao što smo mogli pretpostaviti, ovaj hotel prigodno nazvan Hotella Nutella, bit će prepun detalja u obliku teglice omiljenog namaza, (pogledaj samo ove jastuke i zidne tapete), a naravno, gostima neće zafaliti ni okusa Nutelle pošto će im se servirati i na ne tako očekivanim mjestima, recimo, na noćnom ormariću. Hotel je još u izgradnji pa su dostupne samo neke 3D slike na kojima možemo vidjeti kako bi trebao izgledati. 

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

Oni koju budu odabrani da provedu vikend u hotelu iz snova, imat će prilike uživati u doručku u kojem će glavna zvijezda biti upravo slavni namaz od lješnjaka. 

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

Možda vas zanima Može li bolje? Keksi s Nutellom spremni za samo deset minuta! Rubrika Life&style Life&style

Kandidata vjerujemo već ima jako puno, a svi oni će morati proći natječaj u kojem moraju poslati video u trajanju od jedne minute u kojem će na što kreativniji način pokazati i/li objasniti zašto je baš Nutella njihov omiljeni namaz. Prijave su otvorene do 8. prosinca, a mi jedva čekamo da vidimo detalje ovog jedinstvenog hotela. Jedina mana ovog natječaja je to što mogu sudjelovati samo oni koji žive u Sjedinjenim Američkim Državama. No, dok držimo fige da se uskoro ovakav hotel otvori u Europi, nitko nam ne može zabraniti da i dalje maštamo o boravku u njemu.

Photo: Pr/ Iskon

Komentari 0