Life&style
Savršeni pokloni za one kojima ovih blagdana želite posebno zahvaliti Savršeni pokloni za one kojima ovih blagdana želite posebno zahvaliti Savršeni pokloni za one kojima ovih blagdana želite posebno zahvaliti

Savršeni pokloni za one kojima ovih blagdana želite posebno zahvaliti

  • Nakon duge i izazovne godine, svi se veselimo blagdanima i željno iščekujemo radost koju će unijeti u naše domove
  • Samsung nas uvijek rado uveseljava, a ovih blagdana nam s posebnom posvećenošću donosi čaroliju kakvu smo zaista zaslužili
  • U Samsung Holiday mobilnom paviljonu pripremili su bogat blagdanski sadržaj te posebne ponude pametnih uređaja koji će razveseliti vaše bližnje

Ova godina je iz korijena promijenila naš život, a sada se napokon bliži kraju. Dolazak nove godine ne znači da će svi izazovi preko noći nestati, ali nam daje nadu i vjeru u novi početak, koji ćemo dočekati vedriji i snažniji nego ikada prije. Stoga je Samsung ove godine s posebnom pažnjom pripremio brojna iznenađenja kako bi blagdanska čarolija nadišla svaku distancu.

I ove zime Samsung će vas ugostiti u svom blagdanskom mobilnom paviljonu, koji će biti topliji nego ikada. Brzo, jednostavno i sigurno možete i uživo pogledati Samsung blagdansku ponudu te pronaći sjajne Samsung poklone, koji će ovog Božića razveseliti vaše najmilije. Premium uređaji, kao što su Galaxy S20 FE, Watch3, Tab S7+, Buds Live i Note20, jedinstveni QLED i Lifestyle televizori te vrhunski kućanski uređaji, vašim najmilijima mogu biti nagrada za odolijevanje svim izazovima u ovoj godini.

Izaberite poklon koji će potaknuti maštu kod vaših najmlađih kao što je Galaxy Tab S7+, pametni sat Galaxy Watch3 uz koji možete nesmetano trenirati za trkačku utrku ili pametni telefon Galaxy S20 FE ili Note 20 na koje stanu sve vaše fotografije prije nego ih objavite na svojim društvenim mrežama. Sjajna prilika krije se u gotovinskom plaćanju jer time ostvarujete povoljniju cijenu za kupnju pametnih telefona iz A serije i Watch3 pametnih satova.

 | Autor: Samsung Samsung U Samsung premium uređajima uživaju i pjevačica Maja Šuput te njen suprug Nenad Tatarinov, koji brine za njenu kvalitetnu prehranu. – Otkako smo saznali da čekamo bebu, Nenad me samo mazi i pazi. Sada najviše vremena provodimo kod kuće, a ja želim sačuvati što više uspomena iz trudnoće. Zato lijepe trenutke hvatam svojim Galaxy Note20 Ultra pametnim telefonom, a neke od njih, naravno, podijelim i na društvenim mrežama. – poručuje Maja Šuput koja sa suprugom nestrpljivo iščekaju dolazak djeteta. 

 U suradnji sa Samsungom Maja je za svoje obožavatelje pripremila posebno iznenađenje. Isključivo u Samsung Holiday mobilnom paviljonu, ovih blagdana imate priliku nabaviti jedinstvenu maskicu za Samsung pametni telefon brenda Majushka. U ponudi se nalaze maskice za modele iz A, S i Note serije, ali na licu mjesta moguće je personalizirati maskicu prema svom ukusu.

 | Autor: Samsung Samsung Ne propustite posebne ponude na lokacijama Samsung Holiday mobilnog paviljona jer tako možete osigurati poklone za svoje najmilije i to po povoljnijim cijenama. Dobra vijest je i ta da možete ostvariti 30 % popusta na dodatnu Samsung opremu. Također, za ljubitelje vrhunskog TV doživljaja Samsung se potrudio da odluku o kupnji novog televizora donesu lako jer uz kupnju QLED Q95 ili 8K modela na poklon dobivaju Galaxy Watch od 46 mm.

Osim pametnih telefona i televizora, možete pronaći i druge Samsung uređaje, poput soundbar zvučnika, štapnih usisavača, Dual Cook Flex pećnice, Virtual flame indukcijske ploče i Wind-FreeTM klimatizacijskih uređaja. Više informacija o blagdanskoj ponudi te lokacijama Samsung Holiday mobilnog paviljona saznajte na linku.

Mnoštvo sjajnih popusta, ponuda i iznenađenja krije se i u Samsung Members aplikaciji. Za sve korisnike premium Samsung uređaja na raspolaganju je Lounge loyalty program, koji uključuju popuste na oftalmološke preglede i operacije u Klinici Svjetlost, besplatan stomatološki paket, besplatan pregled i analize kože lica u Poliklinici Bagatin, kao i povoljniji vikend odmor u hotelu Lone u Rovinju. U ovim, ali i brojnim drugim pogodnostima Lounge loyalty programa možete uživati neograničeno i do dvije godine nakon aktivacije korisničkog računa. Za više informacija posjetite službenu Samsung stranicu.

Photo: Samsung