Life&style

Savršena zabava i street food delicije: Rougemarin Park ove godine u najdužem i najboljem izdanju

  • Rougemarin Park od 5. svibnja spreman je postati proljetna i ljetna oaza svim svojim posjetiteljima
  • Umjesto prepoznatljivih tematskih partyja koji su se odvijali proteklih godina, sada vas čekaju nove aktivnosti gotovo svakog dana u tjednu, uz ukusne street food delicije
  • Osim ovih noviteta, najzabavniji zeleni park u metropoli imat će i rekordno trajanje. Sve do 30. rujna svi će moći uživati u najzelenijoj terasi za opušteno druženje

Nakon što je dvije godine raznolikim temama i gastro varijantama oduševljavao domaću publiku, a i turiste, omiljeno mjesto s vrlo uspješnim eatertainment konceptom ove  godine otvara svoja vrata i najavljuje najbolju sezonu do sada!

S posebno promišljenim programom i savršenom prirodnom kulisom, Rougemarin Park od 5. svibnja spreman je postati proljetna i ljetna oaza svim svojim posjetiteljima, koje umjesto prepoznatljivih tematskih partyja koji su se odvijali proteklih godina, sada vas čekaju nove aktivnosti gotovo svakog dana u tjednu.

 | Autor: RougeMarin RougeMarin

Tako će nakon afterwork opuštanja i večernjeg druženja ponedjeljkom i utorkom, srijeda biti rezervirana za kvizaše. PARK QUIZ by Animatori Sivih Stanica počinjat će u 20 sati i čekati vas s opako dobrim pitalicama. Dobro je poznato da je četvrtak 'mali petak' pa se Staropramen pobrinuo za dobar provod svih gostiju. Pod imenom Staropramen music nights kriju se nezaboravna druženja, pregršt street food delicija, najdraže Staropramen pivo i sjajni koncerti brojnih mladih hrvatskih glazbenika – Lu Jakelića, Nike Turković i Vjeke Ključarića, Borisa Štoka, Gine Damjanović i Nikole Marjanovića s bendom Jazzoleptic.

 | Autor: RougeMarin RougeMarin

Svakog petka u omiljenom parku na Folki krenut će prava disco groznica! Uz funky ritmove u sklopu programa Friday Fever otplešite u vikend u kojem vas tek čekaju iznenađenja!

Subotom ćete zasigurno zagrijati kukove, ali i cijelo tijelo uz omiljene koktele i pića. Bacardi vas poziva da postanete dio Salsa Night programa i prepustite se vrućim ritmovima, zaboravite na sve probleme i plešete uz jake snage Plesnog centra Salsa.

 | Autor: RougeMarin RougeMarin

Nakon dobrog subotnjeg „štimunga“, nedjelju prepuštamo obiteljima koje će uživati u raznolikom programu za djecu i mlade. Napuhanac, mađioničar i klaun s balonima, kreativne radionice i facepainting samo su neke od aktivnosti koje će se izmjenjivati nedjeljama i to u trajanju od 11 do 20 sati.

Osim ovih noviteta, najzabavniji zeleni park u metropoli imat će i rekordno trajanje. Sve do 30. rujna svi će moći uživati u najzelenijoj terasi za opušteno druženje, drugačiji doživljaj zabave i piknik s obitelji ili samo doći dobro pojesti i popiti, jer poznata je stvar da Marin Medak iz godine u godinu iznenadi svojim street food delicijama.

 | Autor: RougeMarin RougeMarin

 | Autor: RougeMarin RougeMarin

Najnoviji izum poznatog chefa, pizza sataraš kao spoj povrća, mozzarelle i grana padana mogao bi stati na tron samog jelovnika. Pizza s pršutom, klasična pizza s malim sirnim pomakom i pizza s mortadelom osvojit će klasičare, a za one koji dolaze u društvu pomno su osmišljeni slideri za 3 osobe. Već sad krenite dogovarati s prijateljima jeste li tim Slider pulled pork sa svinjetinom u BBQ umaku i povrćem u brioshe tijestu, Slider confi s piletinom, mozzarellom, pistacijem i povrćem u brioshe tijestu ili Slider s mljevenom junetinom.

 | Autor: RougeMarin RougeMarin  | Autor: RougeMarin RougeMarin

U omiljenom parku za gurmane na jelovniku će se još naći i slasna pržena quesadilla, taqitos piletina, vege spring rolice i dvije varijante burgera - Smash burger tacos i Juneći burger s povrćem i BBQ umakom u briosche pecivu. Trebate li još neki razlog za bijeg u zagrebačku oazu u kojoj se uživa iz dana u dan?

Detaljan raspored i program događanja dostupni su na službenom Instagram profilu te Facebook stranici Rougemarin Parka. Radno vrijeme je od 17 do 23 sata od ponedjeljka do četvrtka, petkom od 17 do 24 sata, subotom od 11 do 24 sata, a nedjeljom od 10 do 23 sata.

Photo: RougeMarin

Komentari 0