Life&style
Savršena njega lica stigla je s Dalekog istoka i čeka te u dm-u Savršena njega lica stigla je s Dalekog istoka i čeka te u dm-u

Savršena njega lica stigla je s Dalekog istoka i čeka te u dm-u

Inovativni i visokokvalitetni proizvodi koji su stigli ravno iz Koreje i Japana u odabrane prodavaonice dm-a s razlogom su među najpopularnijim proizvodima za njegu. Kombiniraju kvalitetu i visoku koncentraciju aktivnih sastojaka s inovativnim formulama koje streme objedinjavanju zdravlja i ljepote.

 | Autor: dm.hr dm.hr

It's Skin proizvodi postali su sinonim za visokokvalitetnu korejsku njegu kože. Proizvodi uzimaju najbolje formule iz kozmetike i medicine kako bi ih objedinili u cjelovito rješenje za njegu kože.

TONY MOLY inovativni je kozmetički brend iz Koreje koji se uz prepoznatljivi dizajn ističe i visokom kvalitetom prirodnih sastojaka. Kolekcija sheet maski za svakodnevnu upotrebu kod kuće sve su popularniji proizvod u beauty svijetu jer pružaju kvalitetni hidratantni učinak u samo 20-ak minuta.

YOSKINE kozmetika inspirirana je japanskim receptima, a nova linija Kirei (u prijevodu na hrvatski – prekrasno, lijepo) inspirirana je umjetnošću pomlađivanja kože. Obnavljajuća dnevna i noćna krema Kirei Lifting s moćnim efektom podizanja i obnavljanja V-oblika lica popunjava bore, a Kirei Lifting eliksir sadrži aktivne sastojke koji se postupno oslobađaju i smanjuju pojavu bora te zaglađuju kožu.

Jumiso maske, serumi i kreme za lice s biljnim sastojcima kožu održavaju uravnoteženom i zdravom. Blagi, umirujući sastojci s anti-age učinkom osiguravaju optimalnu njegu.

Missha proizvodi kožu čine mekom i blistavom. Maska s ekstraktom svježeg krastavca savršena je za osvježavanje kože. Ako imate osjetljivu kožu, odaberite masku za lice s čajevcem koja će je umiriti, a maska s ekstraktom bisera osigurava hidrataciju. 

FRUDIA kreme i maske za lice bogate su ekstraktima voća i koži vraćaju svilenkastu glatkoću i sjaj. Zeleno grožđe, nar, avokado i borovnica četiri su ključna sastojka na kojima se bazira nova linija proizvoda posvećena njezi svih tipova kože.

Photo: dm.hr