Life&style

Savjeti za savršeni make-up look

U dm-u potražite novitete iz beauty svijeta, savjetujte se o najboljim tehnikama šminkanja i preuzmite bon za besplatno profesionalno šminkanje

Savršeno našminkano lice zahtijeva izvježbane poteze pri nanošenju make-upa i kvalitetnu šminku. Da bismo postigli look koji istovremeno izgleda prirodno i sređeno, izuzetno je važno lice njegovati prikladnom preparativnom kozmetikom kako bi koža bila meka i elastična te dobro pripremljena za nanošenje make-upa. To znači da moramo redovito temeljito čistiti lice i nanositi hidratantne kreme i serume koji odgovaraju našem tipu kože.

Puder, maskara, rumenilo i ruž uobičajeno su temeljni make-up koji svakodnevno nanosimo na lice, prije odlaska na posao ili pak pred večernji izlazak. Proizvodi su to koje svaka žena i djevojka koja voli naglasiti prirodnu ljepotu šminkom uobičajeno ima u kozmetičkoj torbici. Sve to, pa i puno više od toga, možete potražiti u dm prodavaonicama gdje ćete pronaći ogroman izbor raznovrsnih make-up proizvoda.

Ako u odabranim dm prodavaonicama pri kupovini odabranih make-up proizvoda potrošite 200 kuna ili više, na dm-ovoj blagajni dočekat će vas poklon-bon za besplatno šminkanje na kojemu su navedene dm prodavaonice u kojima ovaj super poklon možete iskoristiti. Sve što treba učiniti jest telefonskim se pozivom naručiti za svoj termin, a u odabranoj dm prodavaonici dočekat će vas dm-ove djelatnice koje su svoj certifikat Savjetnice za šminkanje zaslužile edukacijom kod poznate hrvatske vizažistice Marije Butković.

Planirate li uskoro u shopping u dm istražiti nove jesenske make-up trendove, ne zaboravite na ovu odličnu pogodnost i ako odvojite dovoljno novca na make-up poslastice (ah, teškog li zadatka), svoj poklon bon za šminkanje zatražite na blagajni. U nastavku vam donosimo nekoliko novosti s dm-ovih make-up polica kako bismo vas inspirirali za nove lookove.

Maybelline Hydra Extreme Mattes ruževi odlični su za hladnije dane pred nama jer imaju njegujuću formulu obogaćenu uljem koja će nahraniti usne i pružiti im hidrataciju koja je u hladnijim mjesecima neophodna. Osim što će biti njegovane, vaše će usne zasjati uz intenzivni pigment čak šest hidratizirajućih nijansi. Hidratizirajuće mat nijanse nude i novi tekući ruževi L'Oreal Paris Les Macarons, koje osim iznimnih hidratizirajućih svojstva odlikuje i postojanost boje koja može potrajati i do 16 sati, a mirišu na neodoljive macaronse.

Želite li svojim trepavicama dati intenzivan volumen i dužinu, onda je pravi odabir za vas maskara L'Oreal Paradise čija vrlo mekana četkica pruža ugodno nanošenje. Maskara se može naći i u limitiranom izdanju plave i ljubičaste boje. Maskara Max Factor Rise & Shine naglasit će vaše trepavice gustom formulom obogaćenom proteinima i vitaminom E, a lako se nanosi četkicom u obliku pješčanog sata.

Max Factor ima i nove primere uz koje će puder na vašoj koži izgledati besprijekorno. Ovisno o potrebama vaše kože, možete birati između novih podloga za puder: Max Factor Colour Correcting + Cooling/Calming Primer ili Max Factor Miracle Prep Pore Minimising + Mattifying Primer. Calming primer je podloga primjerena i za ekstra osjetljivu kožu, a namijenjen je prekrivanju crvenila uz pomoć pigmenata zelenog tona. U sebi sadrži antioksidativne vitamine koji umiruju reaktivnu kožu. Mattifying Primer je podloga namijenjena masnijim tipovima kože, a obogaćena je trostrukim kompleksom upijajućih pudera. Smanjuje vidljivost pora i kontrolira prekomjeran sjaj kože.

Iz Bourjoisa su nam također pristigli noviteti u dm prodavaonice, pa tamo sada možete potražiti Bourjois Delice de Poudre highlight paletu koja dolazi u primamljivom obliku čokolade, a pruža prirodan i zdrav izgled te prekrasnu blistavu kožu. Sastoji se od četiri nijanse super finog praškastog pudera čija formula je obogaćena kakao prahom. Tri nijanse služe kao highlighteri, a jedna je klasično rumenilo. Bourjois Always Fabuolus Foundcealer je puder i korektor u jednom, a dolazi u obliku stika pa je vrlo praktičan za make-up torbice. Kao puder daje nevjerojatnu prekrivenost uz nježnu formulu i kremastu teksturu koja se lako stapa s kožom. Kao korektor oduševit će vas svojom vodootpornom formulom koja će prikriti tamne podočnjake, sakriti crvenilo ili bilo kakvu nepravilnost koja bi vam mogla pokvariti dan.

Među novitetima brenda Rimmel, u dm prodavaonicama pronaći ćete Lasting Radiance tekući puder koji je prvi tekući puder na tržištu s “UrbanShield” tehnologijom koja štiti kožu od onečišćenja iz zraka. Formula sadrži kemijske i fizičke filtere za UV i infracrvene zrake te SPF25. Uklanja znakove umora, a njegova lagana formula trenutačno daje koži blistav i zdrav izgled. Rimmel Maxi Blush rumenilo sadrži formulu bogatu pigmentom za maksimalan učinak i boju koja traje. Dostupno je u četiri različite nijanse za sve tipove kože, a njegova super lagana i glatka tekstura daje prirodan rezultat. Više informacija potražite na dm-ovoj internetskoj i Facebook stranici.

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0