Life&style
Savjeti stručnjaka svaki vikend na RTL Kockici

Savjeti stručnjaka svaki vikend na RTL Kockici

Svaku subotu roditelji mogu potražiti savjete stručnjaka u emisiji dm bebeceda koja se emitira u podnevnom terminu na RTL Kockici.

dm u suradnji sa stručnjacima poput obiteljskih liječnika, pedijatara, nutricionista, psihologa i psihijatara svaki tjedan priprema tematske priloge na temu odgoja, zdravlja i prehrane.

Roditeljima i budućim mamama i tatama dm bebeceda osigurat će pregršt korisnih informacija i inspiraciju. Otkrijte savjete kako kvalitetno provoditi vrijeme sa svojim najmanjima i nađite najbolji pristup rješavanju problematičnih situacija s kojima se svaki roditelj suočava. U dm bebecedi čeka vas sve od preporuka oko prehrane i medicinskih savjeta do dječje higijene, tjelovježbe za vas, ali i vaše najmlađe.

Prilog dm Vježbaonica namijenjena je budućim mamama koje žele redovito vježbati te se educirati o svom tijelu i zdravlju tijekom trudnoće kada su umjerene sportske aktivnosti preporučene. U dm Ordinaciji dm vam svaki tjedan donosi odgovore na važna pitanja uz pomoć stručnjaka koji svojim znanjem i iskustvom iz prve ruke pružaju najbolju pomoć i vrijedan uvid u izazove roditeljstva. U prilogu dmBio Kuhinja uz chef Nastasju Chiaru Petrić pronađite inspiraciju za osviještene recepte i ideje kako pravilnom prehranom i odabirom namirnica pozitivno utjecati na prehrambene navike i zdravlje svih članova obitelji.

dm bebecedu pratite svake subote na RTL Kockici dok reprizu možete pogledati nedjeljom na RTL 2 programu, a sve priloge možete pronaći i na YouTube kanalu dm-a.

Photo: dm.hr