Life&style

Šarolika paleta proizvoda u dm-u donosi još više bodova – i ušteda

Otkrij koji sve proizvodi u dm-u u prvoj polovici kolovoza donose višestruke bodove

Njegovan i lijep izgled te mirišljav i uredan dom ideal je kojem svakodnevno težimo. A ako pritom možemo i uštedjeti - to je stvarno dobitna kombinacija. Upravo to omogućava dm koji u prvoj polovici kolovoza vlasnike kartce dm active beauty nagrađuje višestrukim bodovima koji omogućavaju uštede pri kasnijim kupnjama. Uz višestruke bodove na pojedine proizvode, dm daruje i 5 puta više bodova na sve putem kupona koji možete aktivirati jednom mjesečno.

30 puta više bodova na dekorativnu kozmetiku L`Oreal Paris, ali i drugo

Od 1. do 15. kolovoza tako možete ostvariti 30 puta više bodova kupnjom proizvoda za njegu kose iz palete brenda Syoss, ali i dekorativne kozmetike L'Oreal Paris i proizvoda za čišćenje lica Nivea. Za ljepši osmijeh tu su zubne paste Kalodont, a svježinu vašeg tijela održat će deo proizvodi Garnier – koji također donose 30 puta više bodova.

20 puta više bodova na Sundance jer zaštita je najbolja prevencija

Sve koji planiraju ljetovanje u kolovozu, razveselit će da i Sundance proizvodi za zaštitu od sunca donose 20 puta više bodova, a toliko donose i proizvodi iz muške linije L'Oreal Paris Men. Poželite li nadopuniti svoju kozmetičku policu, dobro je znati da kozmetički proizvodi brendova Bourjois i Rimmel kupcima u dm-u donose 20 puta više bodova.

Potpuni popis svih proizvoda koji donose višestruke bodove možete provjeriti na ovome linku.

Što s višestrukim bodovima?

Članovi programa dm active beauty mogu skupljati bodove i ostvariti popuste prilikom kupovine. Na primjer, ako prikupiš 200 bodova, time možeš ostvariti 20 kuna popusta, a ako prikupiš 500 bodova, 50 kuna. U što bržem prikupljanju bodova mogu ti pomoći višestruki bodovi, a sve što je potrebno je prije kupnje aktivirati aktualan eKupon na portalu dm active beauty. Na ovom portalu u svakom trenutku možeš vidjeti svoje stanje bodova, ali i provjeriti koji proizvodi donose višestruke bodove jer se oni mijenjaju svakog 1. i 16. u mjesecu.

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0