Life&style
Šarmantni hladnjak s kojeg ne skidate pogled Šarmantni hladnjak s kojeg ne skidate pogled Šarmantni hladnjak s kojeg ne skidate pogled Šarmantni hladnjak s kojeg ne skidate pogled Šarmantni hladnjak s kojeg ne skidate pogled Šarmantni hladnjak s kojeg ne skidate pogled

Šarmantni hladnjak s kojeg ne skidate pogled

Glamurozni dizajn Samsung Bespoke hladnjaka uz tehnologiju koja čuva vaše namirnice ostavit će vas bez daha

Dolazak gostiju i okupljanje uvijek započinje u kuhinji jer je ona središte odlične hrane, inspiracije i mnogobrojnih druženja. Nedvojbeno je da u ovaj kutak našeg doma ulažemo najviše pažnje – od odabira kuhinjskih elemenata, radnih ploha, uređaja pa sve do onih najsitnijih detalja koji će pridodati poseban karakter. Uz Samsung Bespoke ne morate previše brinuti jer on sam donosi dozu glamura s inovativnom tehnologijom koja će obogatiti vaša jela!

Pripremite najukusnija jela!

Najobičnija tjestenina s umakom, sočni odrezak s prilogom ili ono najzahtjevnije jelo imaju jedan zajednički zahtjev - svježina namirnice koja je ključ kvalitetne pripreme omiljenih recepata. Samsung Bespoke sadrži Optimal Fresh + tehnologiju koja uz pomoć pretinaca organiziranih u dvije zasebne zone s različitim temperaturama hlađenja održava do dva puta dulju svježinu namirnica. Za stvaranje idealnog okruženja u kojem će vaše namirnice ostati hrskave i sočne pobrinut će se Humidity Fresh + zona. Vlažnost ove ladice osigurava kvalitetniju brigu o zdravlju, a prilagođava se okretanjem upravljačkoga gumba, dok zahvaljujući Power Cool + Power Freeze funkciji možete brzo rashladiti željeno piće ili napraviti led za omiljeni osvježavajući smoothie.

 | Autor: Samsung Samsung

Inovativan „interijer“ hladnjaka

Tijekom kuhanja često otvaramo i zatvaramo vrata hladnjaka, ali ponekad u žurbi njegova vrata ostanu neprimjetno otvorena i kvaliteta hlađenja namirnica pada. Međutim, Samsung Bespoke sadrži Metal Cooling Plate-a koji rješava sve naše slatke brige. Ova tehnologija sprječava nepotreban gubitak zraka i održava našu hranom svježom. Najinovativnija SpaceMax ™ tehnologija s korištenjem jedinstvene izolacije osigurava energetsku učinkovitost, a omogućuje i jednako poravnanje s ostalim elementima u kuhinji što donosi ujednačeni izgled. Bespoke hladnjak se prema individualnim zahtjevima može prenamijeniti u zamrzivač i obrnuto, a za jednaku rashlađenost hrane zaslužna je All-Around Cooling značajka s kojom ne morate razmišljati na koju policu ćete odložiti namirnice.

 | Autor: Samsung Samsung

Dizajn po mjeri

Osim savršeno svježih namirnica i unutarnjih značajki, jednako će vas oduševiti  i vanjski izgled Samsung Bespoke hladnjaka. Zbog revolucionarnog Flex dizajna svaka će kuhinja postati prava senzacija jer se vanjski dizajn hladnjaka maksimalno prilagođava vašem željenom stilu. Sami možete birati završnu obradu uz odabir različitih materijala i trendi boja poput nebesko plave, bež, lavande ili boje breskve, dok će se ljubiteljima industrijskog stila posebno svidjeti metalno crna, srebrna i boja pravog nehrđajućeg čelika. Također, posebnost Bespoke hladnjaka je fleksibilnost njegovih modula što znači da sami konfigurirate svoj hladnjak po mjeri. Drugim riječima, bez obzira na različite ukuse u dizajnu, trendove, želje i potrebe, svatko će pronaći svoj savršen hladnjak. Elegantan dizajn i mogućnost personalizacije unijeti će osoban štih u vašu kuhinju, dok će inovativne značajke odvesti vaše korisničko iskustvo i kuhanje na jednu sasvim novu razinu. 

 | Autor: Samsung Samsung

Kupnjom kvalitetnog kućanskog uređaja olakšavate si svakodnevnicu, a samim time podižete i kvalitetu života, stoga iskoristite poseban popust na cijenu do 25% te učinite vaš dom ljepšim odabranim Samsung modelima perilica rublja, sušilica rublja, kombiniranih perilica-sušilica rublja i hladnjaka do 14. studenog 2021. Dodatno, osigurajte si i 5 godina jamstva na određene modele hladnjaka, perilica rublja, ugradbenih kuhinjskih uređaja i usisavača kupljenih od 1. rujna do 31. prosinca 2021. te za određene modela sušilica i kombiniranih perilica-sušilica kupljenih u periodu od 1. listopada do 31. prosinca 2021. godine. Za više informacija posjetite www.samsung.hr.

 | Autor: Samsung Samsung

Photo: Samsung