Life&style

Samo za hrabre: Evo gdje je najdulji zipline na hrvatskoj obali, na njemu se juri čak 100 km/h

  • Pozor, svi ovisnici o adrenalinu! Imamo za tebe dobar prijedlog, ako se ovog ljeta nađeš u blizini Dubrovnika
  • Poleti poput Supermana na najdužem ziplineu na obali i u 900 metara dosegni brzinu od čak 100 km/h
  • Naravno, za tebe se brinu licencirani vodiči pa se možeš opustiti i uživati u letu i pogledu na Lokrum

Ovisnici o adrenalinu rado će se upustiti u bilo kakvu uzbudljivu avanturu ukoliko im se za to ukaže prilika. Bungee jumping je možda najizazovnija aktivnosti u turističkoj ponudi na našoj obali, ali niti ambiciozni ziplineovi nisu "kamilica". 

A upravo takav je DU the Wire, najduži zipline na hrvatskoj obali – duljine čak 900 metara! Smješten je na prekrasnoj lokaciji, na Dubcu pokraj Dubrovnika, na ruti prema Župi dubrovačkoj.

 | Autor: DU the Wire DU the Wire

Posjetiteljima neće samo zastati dah samo od predivnog pogleda na more i Lokrum, već i od brzine spuštanja, koja doseže čak 100 kilometara na sat. "I to u pozi Supermana!", pišu organizatori.

Leti se iznad terena koji na određenim mjestima postiže visinu od 70 metara iznad mora, a vožnja traje oko jedne minute. 

 | Autor: DU the Wire DU the Wire

Cijena spuštanja trenutačno je 400 kuna, a termin se može bukirati na njihovim službenim stranicama. Osiguranje je uključeno a njihova tri licencirana vodiča pripremit će vas na uzbudljivi let nad morem.

Naravno, postoje neka ograničenja pa ukoliko imaš manje od 55 ili više od 110 kilograma, morat ćeš ipak preskočiti ovu aktivnosti. "Sajla trpi puno veću kilažu skupa s opremom, ali smo mi limitirali težinu u svrhu sigurnosti te kako bi svi klijenti imali sto sigurniji i ugodniji spust" naglasili su organizatori.

 | Autor: DU the Wire DU the Wire

 

 

 

Photo: DU the Wire

Komentari 0