Life&style

Samo u dm-u: saznajte kako do lijepe i praktične Sundance torbe za plažu

Ljeto je i napokon smo dočekali dugo iščekivane godišnje odmore. Možda ste među sretnicama koje su već pobjegle na našu predivnu obalu ili na neku egzotičniju destinaciju, a možda tek planirate putovanje i pakirate se. Kako god bilo, sigurno ćete ljetne mjesece iskoristiti za uživanje na plaži, uz bazen ili opuštajući se u dobrom društvu, a pritom nikako ne smijete zaboraviti zaštititi kožu od sunca. Ako još niste kupili sve što vam za plažu treba, svratite do dm-a jer vam dm do 15. srpnja za dva ili više kupljena proizvoda za njegu i zaštitu od sunca poklanja SUNDANCE ljetnu torbu za plažu koja je pravo rješenje da u nju stavite sve što vam je za plažu potrebno.

Što sve ponijeti na plažu?

Vodite računa o tome da je vaša torba za plažu dovoljno velika da u nju stane sve što vam treba, ali i da ju ne natrpate nepotrebnim stvarima. U nastavku donosimo nekoliko essentialsa za opušten boravak na plaži.

Dobar ručnik neizbježan je na plaži, a trenutno su popularni veliki okrugli ručnici razigranog dizajna. Kožu trebate zaštititi kvalitetnom kremom za sunčanje, a uz kremu za tijelo i lice ponesite i balzam za usne, ulje za kosu, sunčane naočale te zaštitu za glavu jer opasno sunčevo UV zračenje ne treba shvatiti olako. Ponesite i rezervni badić, a kako ne biste smočili sadržaj torbe mokri badić nakon presvlačenja pospremite u manju nepropusnu torbicu. Na plažu svakako ponesite bocu vode jer je ona neophodna za hidrataciju tijela koje se zbog vrućina pojačano znoji. Planirate li dulji boravak vani, u torbu ubacite i neke grickalice te voće. Ako nakon plaže planirate produljiti do grada na večernju šetnju ili izlazak na piće, onda je dobro da se u torbi nađe rezervna garderoba poput haljinice te balzam poslije sunčanja i češalj.

Požurite u dm po svoju SUNDANCE torbu za plažu

Velika i praktična torba za plažu je uistinu must-have modni dodatak svakoga ljeta, zato kada svratite u dm po proizvode kojima ćete ovoga ljeta njegovati svoju kožu kod izlaganja suncu, ne zaboravite da uz kupnju dva proizvoda za njegu i zaštitu od sunca dobivate Sundance torbu veselog ljetnog dizajna.

Više informacija pronađite na dm-ovoj internetskoj i Facebook stranici.

Photo: None

Komentari 0