Life&style

Samo u dm-u: Beauty Box by Maša, Nika i Nabilah

Poznate influencerice odabrale su savršene kombinacije njege i make upa za vas!

Ekskluzivno u dm-u, u zanimljivim pakiranjima Beuty Boxova pronaći ćete kombinacije njegujućih formula za kožu i make up best-sellera koje su odabrale Nika Ilčić, Maša Zibar i Nabilah Harron. Svaki Beauty Box odiše karakterom djevojaka koje nas osvajaju svojim stilom i prilagođen je određenom tipu izgleda koji želite postići.

 | Autor:

dm se pobrinuo da i cijena ovih bogatih kutija (hint - koje će odlično izgledati ispod bora) bude vrlo privlačna pa ćete za cijenu Beauty Boxa dobiti veću vrijednost nego kada biste proizvode kupovali pojedinačno. Pogledajte neke od poslastica koje vas čekaju u njima:

1. Beauty Box by Nika Ilčić

U Nikinoj se kutijici skrivaju živahne boje te njegujuće i mirisne formule, začinjene osebujnim dodacima poput Aura 3D Story umjetnih trepavica i trend IT UP Sparkle sjenila za dramatični pogled. Za cijenu od 149,90 kuna dobit ćete devet proizvoda koji dočaravaju Nikin mladenački stil.

2. Beauty Box by Maša Zibar

Za svjež i uglađen izgled najbolje je odabrati Mašinu kreaciju. Elegantno pakiranje sadrži visoko hidratizirajuće proizvode koji će nahraniti kožu i kosu tijekom hladnih i užurbanih zimskih mjeseci, a Mašin odabir make upa lako je primjenjiv i decentan. Za trenutke opuštanja Maša je pripremila i zamamnu Kocostar masku za lice s ekstraktom ruže koja dolazi u obliku kriški poput latica ruža. Po cijeni od 239,90 kuna Mašin Beauty Box je idealan za sve one koji traže savršeno uravnoteženu svakodnevnu beauty rutinu.

3. Beauty Box by Nabilah Harron

Ovih blagdana počastite se dozom luksuza i odaberite Beauty Box by Nabila Harron u kojemu vas čekaju visoko učinkoviti proizvodi za njegu tijela i lica poput Tommy G seruma za lice i Olivalovog čarobnog suhog zlatnog ulja te klasika za njegu kose - šampona Mane'n Tail. Pažljivo odabrani make up u skladu s profinjenim stilom kakvog njeguje Nabilah zaokružuje ovu kozmetičku delikatesu koja dolazi po cijeni od 359,90 kuna.

 

Photo: None

Komentari 0