Life&style

Samo nekoliko klikova dijeli te od super poklon paketa na temu filma 'Čovjek zvan Otto'

  • Kažu da je za sreću potrebno malo, no mi ti tijekom našeg Valentinovo Giveawaya želimo puuuno više!
  • Sve do Dana zaljubljenih imaš priliku sudjelovati u našim dnevnim darivanjima na miss7 profilu na Instagramu, a danas je na redu još jedan super poklon
  • U kina je stigao film 'Čovjek zvan Otto', a tim povodom jednu miss7 čitateljicu nagrađujemo poklon paketom koji će je podsjetiti da se ljubav nalazi svuda oko nas, samo moramo otvoriti srce

Veljaču smo započeli u velikom stilu - Valentinovo giveawayom, što znači da sve do Dana zaljubljenih na miss7 profilu na Instagramu možeš osvojiti vrijedne nagrade. Važno je samo da pratiš naša dnevna darivanja i sudjeluješ u nagradnim natječajima tako što ćeš odraditi tri jednostavna koraka navedena u opisu objave.

Dolazak filmskog hita 'Čovjek zvan Otto' u kina potaknuo nas je da jednu miss7 čitateljicu u suradnji s Con Filmom Hrvatska nagradimo super paketom na temu filma koji od danas možeš pogledati u kinima.

 | Autor: Niko Tavernise Niko Tavernise

Iako je tek nedavno započela sa svjetskom kino distribucijom, ova humorna drama pod redateljskom palicom Marca Forstera do sada je na blagajnama već zaradila skoro 75 milijuna dolara. Ako je suditi prema reakcijama publike, film je u potpunosti ispunio očekivanja. Naime, prema jednoj od najpopularnijih specijaliziranih filmskih stranica Rotten Tomatoes, 'Čovjek zvan Otto' drži impresivnih 97% prema ocjenama publike, a i kritika je vrlo dobro prihvatila ovu američku verziju hvaljenog originala.

Čovjek zvan Otto prati priču o Ottu Andersonu (Tom Hanks), mrzovoljnom udovcu čija je jedina radost kritiziranje i osuđivanje njegovih ogorčenih susjeda. Kada se živahna mlada obitelj doseli u susjednu kuću, on upoznaje brzopletu trudnicu Marisol, što dovodi do neočekivanog prijateljstva koje će njegov svijet okrenuti naglavačke.

Uz bok Tomu Hanksu u filmu glume Mariana Treviño, Rachel Keller, Manuel Garcia-Rulfo, Cameron Britton i Kailey Hyman, a zanimljivo je da mladu verziju Otta igra Hanksov sin Truman, dok je pjesmu iz filma naslovljenu 'Till You’re Home' otpjevala Tomova žena Rita Wilson.

 | Autor: Niko Tavernise Niko Tavernise

Kako bi film mogla pratiti u velikom stilu, Con Film Hrvatska jednu sretnicu nagrađuje poklon paketom koji uključuje: knjigu 'Čovjek zvan Ove' u izdanju Fokusa koja je, kao broj 1 New York Timesa, prodana u više od 3 milijuna kopija te šalicu, bilježnicu i termosicu iz filma 'Čovjek zvan Otto'.

Sve što trebaš napraviti kako bi osvojila ovu nagradu je posjetiti miss7 profil na Instagramu, potražiti fotografiju s ovom nagradom i odraditi tri jednostavna koraka: zapratiti @miss7.hr i @confilmhrvatska, lajkati objavu i u komentaru označiti osobu koja bi voljela osvojiti ovu nagradu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli miss7 (@miss7.hr)

Nakon toga se slobodno zavali u svoj naslonjač i pričekaj proglašenje dobitnika. I ne zaboravi podijeliti objavu s frendicama kako bi i one imale šansu osvojiti nagradu.

Igramo se do petka, 3. veljače 2023. u 12 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika slučajnim odabirom. Sretno!

Photo: Igor Šoban/Pixsell