Life&style

Samo 20 minuta je dovoljno da se riješite stresa, a dm nudi tri nova rješenja!

Stres je neželjen, ali neizbježan dio naših života. Kako i ne bi bio kada nas svakodnevno čeka toliko zadataka koje moramo obaviti – posao, djeca, briga oko kućanstva i, najviše od svega, visoka očekivanja koja si najčešće postavljamo sami. Zastanite, predahnite, jer u životu treba uživati, a ne samo juriti iz dana u dan. Tu glavnu ulogu imaju mali rituali koji će vas napuniti pozitivnom energijom za ostatak dana, a ovo su tri nova omiljena „podizača“ koji vam neće oduzeti više od 20 minuta vremena.

Prvi je, a što drugo nego - kava. Većina će se složiti da nema jutra bez mirisa kave, a mi se uvijek trudimo izabrati onu punog okusa te iz ekološkog uzgoja. Jedna upravo takva je i dmBio espresso kava u zrnu koja je kompatibilna sa svim aparatima. Sastoji se od 75 posto zrna arabice, koja su nježnija, slađa i imaju lagano čokoladnu notu te 25 posto zrna robusta kave koja je jača i više gorka nego slatka. Savršena kombinacija dugotrajno prženih zrna uljepšat će svaki vaš slobodan trenutak.

Nakon kave slijedi hrana, i to ona na kojoj će vam biti zahvalan cijeli organizam. Dan ranije ispecite prefini kruh od pirova brašna, spojite dvije šnite s omiljenim namazom (mi ostajemo vjerni dmBio namazu od kikirikija ) i uživajte u svakom zalogaju bez grižnje savjesti. Za bržu i jednostavniju pripremu pirova kruha nabavite novi dmBio ekstrakt s pirom za pečenje kruha.

Naravno, tijekom dugih, vrućih dana koji još uvijek ne uključuju uživanje na plaži, dobro nam dođe svako osvježenje. Taj zadatak prepustili smo alverde losionu za tijelo s efektom hlađenja. s eko metvicom i eko bergamotom koji pruža osjećaj osvježavajuće njege.

Dodatan podizač energije koji obožavamo je šetnja prodavaonicom dm-a ili (kada imamo nešto manje vremena) virtualna šetnja dm online shopom. Opustite se i vi uz kvalitetne proizvode i pogodnosti koje možete redovito pratiti na Facebooku i Instagramu.

 

Photo: dm.hr