Life&style

Salon Franić je na novoj lokaciji i izgleda genijalno - monokromatsko uređenje velebnih 170 kvadrata odiše elegancijom

  • Salon Franić preselio se na novu adresu i dobio novo ruho
  • Elegantan, monokromatski salon se nalazi u Hondlovoj ulici 2C u Zagrebu, a oblikovan je limitiranom paletom materijala - staklo, keramika, metal
  • Ovo je kruna desetogodišnjeg rada našeg slavnog hair stilista

Ono što je oku estetski lijepo, itekako privlači pažnju. Samim time i provođenje određenog vremena u takvom prostoru izuzetno je ugodno. Frizerski saloni su danas, poput drugog dnevnog boravka, tamo bježimo kako bi ukrali vrijeme za sebe i nakon izlaska iz omiljenog salona – osjećamo se odmah bolje, ljepše, a samopouzdanje cvate.

 | Autor: Bojan Zibar Bojan Zibar Jedan od najpoznatijih zagrebačkih salona - salon Franić, preselio je na novu, dugoiščekivanu i veću lokaciju. Prekrasan prostor koji se proteže na čak 170 kvadrata, zaokružen je u savršenu cjelinu jer gdje god uputili pogled, oduševljenje neće izostati. 
 | Autor: Bojan Zibar Bojan Zibar Zvonimir Franić sa svojim salonom slavi desetljeće rada i upravo je ovo kruna dosadašnjeg uspjeha. Selidba u prostraniji, luksuzniji prostor koji će omogućiti klijentima da se pruži još bolja usluga.
 | Autor:

Zvonimir je u Hrvatskoj predvodnik trendova kada je u pitanju njega i stiliziranje kose, a da ga se može svrstati u uspješne poduzetnike mlađe generacije dokazuje i ovaj poslovni potez. Sam Zvonimir ne krije koliko je ponosan na ovaj projekt koji je sa svojim timom suradnika realizirao u svega nekoliko mjeseci.
 | Autor: Bojan Zibar Bojan Zibar Za uređenje i projektiranje ovog transparentnog i komunikativnog prostora, zaslužan je arhitektonski studio kvadratB iza kojeg stoje arhitekti Ana Brebrić i Boris Labaš, koji su na najljepši mogući način učinili da salon bude formiran oko centralne osi – promenade.

 | Autor: Bojan Zibar Bojan Zibar Šetajući salonom, pregledno su postavljeni sadržaji koji se nižu kroz prostor, od kućne i profesionalne njege kose, relaksacije i uljepšavanja. 

 | Autor: Bojan Zibar Bojan Zibar Elegantan, monokromatski salon se nalazi u Hondlovoj ulici 2C u Zagrebu, a oblikovan je limitiranom paletom materijala - staklo, keramika, metal.  Svaki dio salona, izrazito je fotogeničan, a svaki detalj – pomno je biran. Ono što je interesantno je upravo činjenica da se prostor u potpunosti može sagledati iz svake točke uz pomoć velikih ogledala koja se ritmično izmjenjuju u prostoru na grafički naglašenog podlozi.

 | Autor: Upravo uz pomoć takvog rasporeda, igra refleksija čini salon dinamičnim i atraktivnim. Volumeni i pregrade unutar prostora ne dotiču strop i na taj način je zadržana povezanost i cjelovitost prostora.

 | Autor: Bojan Zibar Bojan Zibar Nesumnjivo je da će svi klijenti uživati na novoj lokaciji koja će zasigurno postati hair meka u Zagrebu.

Photo: Bojan Zibar

Komentari 0