Life&style

S ovim poklonom ne možeš pogriješiti ovih blagdana - razveselit će baš svaku ženu!

Moja Oaza poklon paket je prigodno zapakiran i odmah spreman za darivanje, a sadrži proizvode koji nam svima trebaju, pogotovo tokom zimskih mjeseci: Balzam za usne Kokos i Kremu za lice Kolagen&Ceramidi koji će vašu kožu dugotrajno njegovati i zaštititi uz prirodne, organske i koži srodne sastojke. Za svilenkasto meku i nahranjenu kožu lica, nanijeti Kremu za lice Kolagen&Ceramidi na čistu kožu lica, vrata i područje oko dekoltea, ujutro ili prema potrebi. Za meke i njegovane usne, nanositi Balzam za usne Kokos više puta dnevno, prema potrebi. Ovaj paket dostupan je po promo cijeni 99,00 kn, koja je povoljnija od kupnje pojedinačnih proizvoda.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Moja Oaza je siguran izbor za Vas jer naši proizvodi sadrže isključivo sigurne, dozvoljene, prirodne i organske sastojke, a proizvodnja se odvija u Zagrebu, u suvremenom proizvodnom pogonu i laboratoriju, pod budnim okom marljivog tima koji se sastoji od magistra farmacije, kemijskih inženjera i tehničara, procjenitelja sigurnosti i tehnologa te s ponosom možemo reći da je Moja Oaza vrhunski hrvatski proizvod. Naši proizvodi nisu testirani na životinjama, a neki su pogodni i za vegane. U svoju ponudu uvrstili smo i ambalažu koja je proizvedena recikliranjem plastike iz mora i oceana. Kupnjom proizvoda koji na sebi imaju oznaku OWP (Ocean Waste Plastic), podržavate ovu inicijativu zaštite okoliša, a Moja Oaza Krema za lice Kolagen&Ceramidi samo je prvi proizvod iz linije s ovom oznakom.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Poklonite dragoj vam osobi prirodnu njegu kože koja čini razliku, jer vaši najdraži zaslužuju najbolju njegu, bez obzira na prigodu. Zavirite u našu ponudu jer osim što ćete pronaći idealan poklon za svoje najdraže, prava je prilika da malo nagradite i sebe. Potražite nas u svim ljekarnama u Hrvatskoj ili na www.moja-oaza.hr uz besplatnu dostavu tokom prosinca jer bolji poklon od “prirode same” nećete naći.

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0