Life&style

s.Oliver LIFE TIME, novi je duo parfema: za nju cvjetno-voćnih nota, za njega drvenasto-aromatičnih

  • Parfemi nisu tek običan ugodan miris, postoji puno toga što se podsvjesno događa kad su mirisi u pitanju 
  • Primjerice, mirisi potiču lijepa sjećanja, ali i otkivaju naš karakter i osobnost
  • Veganska kolekcija mirisa  s.Oliver LIFE TIME od sada je dostupna u trgovinama i obećava uhvatiti osjećaj doma i povezanosti na poseban način

Posebne trenutke u životu često povezujemo ne samo s jedinstvenim ljudima, nego i s prepoznatljivim mirisom – miris koji trebamo osjetiti samo jednom da bismo odmah uronili u sjećanja. Miris može biti jedinstven da nas ne samo podsjeća na ključne životne trenutke, nego nas i izravno vraća u u njih – kao da je prvi put. Ženski parfem govori o harmoniji, jedinstvu i dubokoj ljubavi, dok muški parfem naglašava avanturističke, snažne, ali ipak tople strane zajedničkog života. Ovi mirisi su više od običnih pratitelja – to su priče koje nas vode kroz svijet mode i životnog stila, bez gubitka autentičnosti. s.Oliver LIFE TIME kolekcija mirisa od sada je dostupna u trgovinama i obećava uhvatiti osjećaj doma i povezanosti na poseban način.

 | Autor: PR/s.Oliver PR/s.Oliver Foto: PR/s.Oliver

Ženski miris: s.Oliver LIFE TIME

Ženska kompozicija je cvjetno-voćni miris koji se temelji na ljupkom cvjetnom buketu od čiste ruže, magnolije, božura i irisa, osvježen svježim, voćnim notama kruške i lubenice. Drvenasta bazna nota sandalovine u kombinaciji s bijelim mošusom daje mirisu ugodnu toplinu.

 | Autor: PR/s.Oliver PR/s.Oliver Foto: PR/s.Oliver, Life Time, cijena: 15,95 eura  | Autor: PR/s.Oliver PR/s.Oliver Foto: PR/s.Oliver

Muški miris: s.Oliver LIFE TIME

Svježe i moderne note grejpa, limuna i svježih začina, kombinirane s aromatičnim notama lavande, bude osjetila s osjećajem osvježenja u ovoj drvenasto-aromatičnoj muškoj kompoziciji. Ove toplo-hladne gornje note kontrastiraju s toplim, umirujućim notama cedrovine i čempresa u srcu mirisa. Bazne note sandalovine, dubokog ambra i kašmirskog drva dovršavaju umirujuću facetu mirisa, poput topline druge ruke u našoj.

 | Autor: PR/s.Oliver PR/s.Oliver Foto: PR/s.Oliver, Life Time, cijena: 15,95 eura  | Autor: PR/s.Oliver PR/s.Oliver Foto: PR/s.Oliver

100 % veganski duo parfema od pažljivo odabrane kombinacije aromatičnih sastojaka – bez životinjskih sastojaka ili supstanci životinjskog podrijetla.

Dizajn – snažan, samouvjeren, živopisan

s.Oliver LIFE TIME fascinira svojim modernim i stiliziranim izgledom koji kao duo osvaja kontrastnim izgledom. Za muškarce novi miris se razvija snažno, muževno i intenzivno. Markantna, četvrtasta bočica s jasnim konturama i intenzivnom bojom u tamnoj petrol zelenoj zrači jednostavnim, ali elegantnim dizajnom. Srebrni detalji, kako u natpisu tako i u poklopcu, daju mu dodatnu sofisticiranost. Nasuprot tome, ženska varijanta je nježna, ženstvena i živopisna. Okrugla bočica, pastelne nijanse i ružičasto-zlatni detalji naglašavaju ženstvenost. Moderna i dinamična individualna gravura daje pakiranju osobni pečat koji odražava jedinstvenost svake nositeljice i nositelja. Ova harmonija između NJE i NJEGA prikazana je u stilu kao duo i naglašava osobnost oba spola.

 | Autor: PR/s.Oliver PR/s.Oliver Foto: PR/s.Oliver

Photo: PR/s.Oliver

Komentari 0