Life&style

S kojim se problemom vlasišta vi suočavate? Ne brinite imamo rješenje!

Prhut, masna kosa, ispadanje kose, oštećena kosa… većina nas kad tad se suoči s nekim problemom vlasišta. Vjerojatno ste upoznati s onim što slijedi – beskrajna potraga za rješenjem. Kako bi vaša potraga što kraće trajala i bila što bezbolnija, donosimo vam rješenja, a dm vam poklanja eKupon za ostvarivanje 30x više bodova pri kupnji označenih proizvoda namijenjenim problemima vlasišta.

Pobijedite prhut

Postoje dvije vrste prhuti – masna i suha prhut. Kod masne prhuti koju karakteriziraju žućkaste prianjajuće ljuske na koži vlasišta potrebno je koristiti šampone za odmašćivanje vlasišta s keratolitičkim sastojcima. To su šamponi sa salicilnom kiselinom, laktičnom kiselinom, ureom, propilen glikolom, selenijevim sulfidom ili cinkovim piritionom. Preporučujemo vam da isprobate šampon protiv masne peruti Asebon ili Subrina Professional Recept Intensive & Balancing koji sadrži salicilnu kiselinu. 

Ako se borite sa sitnim, bjelkastim ljuskicama koje lako padaju s vlasišta, onda vam treba rješenje za suhu prhut. A to su šamponi za hidratizaciju kože vlasišta poput šampona protiv peruti Vichy Dercos ili šampona Subrina Professional Recept Sensitive Action koji su prikladni za osjetljivo vlasište.

Ispadanje kose

Gubitak kose javlja se kod 25 posto žena i 75 posto muškaraca u nekom trenutku života. Nedostatak vitamina, željeza, problemi sa štitnjačom, stres, promjena prehrane, ali i dolazak proljeća, neki su od uzroka koji utječu na ispadanje kose. Ako se ne radi o pojačanom ispadanju kose za koje je potrebno posjetiti dermatologa, s ovim problemom se možete nositi uz pomoć šampona za rekonstrukciju problematičnog vlasišta i regeneratora za stimulaciju i reparaciju oštećene kose marke Kron koje možete pronaći u svom dm-u.

Rješenje za probleme vlasišta i kose potražite u dm-u i uz aktivaciju eKupona u travnju u svim prodavaonicama dm-a ostvarite 30x više bodova pri kupnji označenih proizvoda namijenjenih problemima vlasišta.

Photo: dm.hr