Life&style
Film Barbie

Ryan Gosling otkrio je da je Margot Robbie kažnjavala ljude na snimanju filma 'Barbie', evo zašto

Od scenografije u filmu do pomno birane odjeće zvijezda na crvenom tepihu, film 'Barbie' najljepša je posveta ružičastoj boji. Štoviše, bila je tijekom snimanja korištena u toj mjeri da je dizajnerica produkcije Sarah Greenwood bila otkrila da je svijetu doslovno ponestalo ružičaste boje, budući da je došlo do međunarodne nestašice fluorescentnih nijansi koje proizvodi 'Rosco'. Pa ipak, koliko god je roze u svakodnevici svih onih koji rade na filmu bilo prisutno, čini se da je bilo onih koji su uvijek pronašli mjesta za još roze.

Kako je otkrio Ryan Gosling koji u filmu glumi Kena, Margot Robbie je bila uvela obvezni 'ružičasti dan', a kojeg su glumci i ekipa sa seta morali poštivati tijekom svakog tjedna snimanja. I za koji smo sigurni da bi Regina George bila silno ponosna.

Možda vas zanima Renomirani O•P•I lansirao je Barbie kolekciju lakova za nokte - i nisu svi roza! Rubrika Beauty Beauty

“Jednom su tjedno svi morali nositi nešto ružičasto”, rekao je Ryan za 'People'. "A ako niste, bili biste kažnjeni. Ona bi išla uokolo i skupljala kazne, a sve je na kraju donirala u dobrotvorne svrhe”, dodao je.

 | Autor: Warner Bros Warner Bros Foto: Warner Bros

Ryan je otkrio i da su muški članovi ekipe voljeli 'ružičasti dan' te da su čak napravili poseban dar u čast Margot i redateljice filma, Grete Gerwig. "Na kraju snimanja svi su se okupili i vlastitim novcem dali izraditi ružičaste majice s duginim resama", rekao je. "Bila je to prilika za njih da pokažu svoje poštovanje i divljenje prema onome što su Margot i Greta stvarale. Bilo je to gotovo kao ona scena na kraju 'Društva mrtvih pjesnika', u kojoj svi sjednu na svoje stolove i kažu: 'O kapetane! Moj kapetane!'", zaključio je.

Možda vas zanima Airbnb nudi ludi provod u čudesnoj Barbie vili u Malibuu potpuno besplatno. Evo kako se prijaviti Rubrika Life&style Life&style

Simu Liu rekao je za 'People' da je Margot Robbie čak organizirala sleepover zabave za glumice koje su u filmu glumile Barbie. "Kenovima je bilo dopušteno tek nakratko ih posjetiti ili nazvati i pozdraviti", rekao je. "Stoga smo se pobrinuli da pokažemo svoju podršku, ali i da ne pretjeramo sa svojom prisutnošću."

 | Autor: Warner Bros Warner Bros Foto: Warner Bros

Ryan Gosling je jednom prilikom bio spriječen doći na sleepover pa je zauzvrat poslao Škota u kiltu da svira gajde i pročita govor iz filma 'Hrabro srce', otkrila je Greta Gerwig. Osim što film izgleda urnebesno zabavno, čini se da je jednako uzbudljivo bilo i raditi na njemu. Ahh, uopće nismo ljubomorni...

Photo: Warner Bros

Komentari 0