Life&style
Rujan je mjesec ljetnih uspomena – imamo razlog više zašto ih baš sada sačuvati zauvijek Rujan je mjesec ljetnih uspomena – imamo razlog više zašto ih baš sada sačuvati zauvijek Rujan je mjesec ljetnih uspomena – imamo razlog više zašto ih baš sada sačuvati zauvijek Rujan je mjesec ljetnih uspomena – imamo razlog više zašto ih baš sada sačuvati zauvijek Rujan je mjesec ljetnih uspomena – imamo razlog više zašto ih baš sada sačuvati zauvijek

Rujan je mjesec ljetnih uspomena – imamo razlog više zašto ih baš sada sačuvati zauvijek

Već smo puno puta pisali o nebrojeno mnogo razloga za čuvanje najljepših uspomena pa je već i pticama na grani jasno da tvoje najljepše uspomene zaslužuju fizički format, kao i to da ti zaslužuješ da svoje najsretnije trenutke možeš pogledati uvijek pa i za dvije, deset ili trideset godina – ispričane fotografijama baš onako kako ti to želiš.

Ispričati svoje najljepše priče nikada nije bilo jednostavnije. Tehnologija nam je omogućila da svaki lijep trenutak zabilježimo odmah, onako kako to želimo, ali i da ih kreativno i, onako kako to želimo, ispričamo i sačuvamo zauvijek. Uz dm Foto Paradies bit će to lagan i zabavan način, prepun lijepih emocija.

 | Autor: dm.hr dm.hr

CEWE FOTOKNJIGE već su svima poznati čuvar uspomena koji ti daje mogućnost da svoje najljepše uspomene vrlo jednostavno složiš po svojim željama uz pomoć besplatne CEWE Fotosvijet mobilne aplikacije za fotografije na pametnom telefonu ili fotoprograma ako se tvoje fotografije nalaze na računalu.

Puno je razloga zašto najljepše uspomene sačuvati u fotoknjizi,  a ovaj mjesec dm Foto ti donosi još jedan sjajan razlog, a to je  akcija na CEWE FOTOKNJIGE u kojoj po cijeni 26, dobivaš čak 50 stranica fotoknjige. Pogodnost traje do 30.9.2021; a ostvaruje se obaveznim unosom koda CEWERUJAN na zadnjem koraku narudžbe.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Prilikom uređivanja CEWE FOTOKNJIGA, možeš birati između 9 formata i 6 vrsta papira, a nakon odabira željenog formata i vrste papira, možeš odabrati i opciju samostalnog uređivanja stranica ili opciju asistenta u kojoj aplikacija/fotoprogram raspoređuju tvoje fotografije po stranicama i uređuje tvoju fotoknjigu. Naravno, i u opciji asistenta možeš raditi prepravke po svojim željama.

Također, prilikom uređivanja, beskonačno je mnogo opcija kombiniranja predložaka, dizajna, teksta i raznih dekorativnih efekata, a sjajni efekti na koricama elegantna su opcija za uređivanje naslova i korica za koju je CEWE FOTOKNJIGA i nagrađivana.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Ovaj jedinstveni format čuvanja uspomena ujedno je i savršen personalizirani poklon za najdraže ljude kojima posebnim poklonima želiš pokazati koliko ti je stalo do njih i do zajedničkih uspomena pa nitko tko je primi u ruke neće ostati ravnodušan.

 | Autor: dm.hr dm.hr

 

Photo: dm.hr