Life&style
Romantične komedije

Romantične komedije vratile su se na velika vrata, a ovo je najboljih 8 od početka godine

  • Kad je riječ o televiziji, publika je obično podijeljena između drame i komedije
  • Međutim, 2023. nazire se kao velika godina za romantične komedije, a mi smo izdvojili najbolje od početka godine
  • Streaming servisi, poput Netflixa, Disneyja, Hulua i drugih, imaju odlične adute koji nas, ruku na srce, baš vesele 

Bilo da se radi o romantičnim komedijama kao filmovima ili serijama, postoji nešto za svakog gledatelja. Među do sada objavljenim vrhuncima su 'Vjenčanje za umrijeti' na Prime Videu i 'Your Place or Mine' na Netflixu. 

Osim toga, 21. travnja je izašao novi romantični akcijski film 'Ghosted' pun zvijezda u kojem glume superzvijezde Chris Evans i Ana de Armas. U filmu na Apple TV+, događaji će započeti kada Sadie (de Armas) ghosta Colea (Evans) nakon preslatkog prvog spoja. 

Film A Tourist Guide to Love Možda vas zanima Na Netflix u petak stiže romantična komedija 'Turistički vodič kroz ljubav' koja će nas jako šarmirati Rubrika Life&style Life&style

Podsjetimo se izvrsnih romantičnih komedija koje su izišle o početka godine.

'Vjenčanje za umrijeti' (Prime video)

Jennifer Lopez i Josh Duhamel glume u ovoj zvjezdanoj romantičnoj komediji. Riječ je o paru po imenu Darcy i Tom koji, odvoze svoju obitelj avionom na vjenčanje samo zbog zabave, da bi na kraju ostali kao taoci. Uz Lopez i Duhamela, glumačku postavu čine Jennifer Coolidge, Lenny Kravitz, Steve Zahn i drugi. 

 | Autor: Prime Video Prime Video

'Somebody I Used To Know' (Prime video)

Alison Brie glumi Ally, TV producenticu koja odlazi kući nakon što se suočila s neuspjehom u karijeri. Nakon što je provela burnu večer sa svojom prvom ljubavi Seanom (Jay Ellis), počinje preispitivati kakva je to osoba postala. Stvari se još više zakompliciraju kada Ally otkrije da se Sean ženi s Cassidy (Kiersey Clemons), mladom ženom koja je podsjeća na osobu kakva je bila. Dodavanje sloja intrige je činjenica da je Brie napisala film sa stvarnim suprugom Daveom Francom koji je režirao film. 

 | Autor: Prime Video Prime Video

'Your Place or Mine' (Netflix)

Ovaj Netflixov naslov u kojem glume Reese Witherspoon i Ashton Kutcher vrti se oko dva najbolja prijatelja koji su potpune suprotnosti. Dok Debbie (Witherspoon) vodi rutinski život u LA-u sa svojim sinom, Peter (Kutcher) ima uspješnu karijeru u New Yorku. Kad zamijene domove i živote na tjedan dana, počnu shvaćati da njihove želje nisu isto što i ono što im stvarno treba u životu. 

 | Autor: Netflix Netflix

'At Midnight' (Paramount+)

Film prati glumicu Sophie (Monica Barbaro) i upravitelja hotela Alejandra (Diego Boneta). Kad Sophie uhvati svog dečka u prevari, pogađa je sudbina i šalju je da snima u Alejandrovom hotelu u Meksiku. Unatoč tome što vode različite živote, ove dvije duše se spajaju kada se počnu tajno sastajati u ponoć. 

 | Autor: PARAMOUNT PARAMOUNT

'Up Here' (Hulu)

Mae Whitman i Carlos Valdes glume u ovoj glazbenoj romantičnoj komediji. Predstava koja se odvija u New Yorku odvija se u posljednjim danima 1999. godine i prati neobično putovanje običnog para koji se zaljubljuje. Jedini problem? Morat će otkriti da su najveća prepreka na njihovom putu do zajedničke sreće oni sami. 

 | Autor: Hulu Hulu

'Prom Pact' (Disney+)

Film prati Mandy Yang (Peyton Elizabeth Lee), tinejdžericu koja se druži sa svojim kolegom i najboljim prijateljem Benom (Milo Manheim. Ali Mandy nije toliko usredotočena na srednjoškolsku ekipu koliko je usmjerena na Harvard. Kada se nađe na listi čekanja, Mandy odlučuje da joj je najbolja šansa da dobije mjesto na koledžu traženje pomoći od popularnog sportaša Grahama Lansinga (Blake Draper) čiji je otac student na Harvardu. Usput će otkriti da možda postoje važnije stvari u životu od Harvarda. 

 | Autor: Disney Disney

'Rye Lane' (Hulu)

Ovaj film redateljice Raine Allen-Miller prikazuje Davida Jonssona kao Doma i Vivian Oparah kao Yasau nakon bolnih prekida. Kad se sretnu jednog dana ispunjenog događajima u južnom Londonu, pomažu jedno drugome riješiti se svojih bivših i počinju vraćati vjeru u romansu. 

 | Autor: Hulu Hulu

'Ghosted' (Apple TV+)

Kad se Cole (Chris Evans) zaljubi u Sadie (Ane de Armas), nije očekivao da je ona tajni agent. Prije nego što se par uspije dogovoriti za drugi spoj, bit će uvučeni u međunarodnu avanturu kako bi spasili svijet. Premijera je bila 21. travnja.

 | Autor: Apple TV+ Apple TV+

Možda vas zanima Sin J.Lo iz filma 'Dogodilo se na Manhattanu' danas je neprepoznatljiv: Sada je tetovirani roker! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Apple TV

Komentari 0