Life&style

Rođendanski party Zdrave Krave!

Zdrava Krava je povodom 5. rođendana pripremila rođendanski party. Na ranojutarnjoj rođendanskoj zabavi povodom pet godina uspješnog rada portala Zdrava Krava, na zdravom doručku su se okupili vjerni stručni suradnici, partneri, prijatelji i čitatelji portala koji su zajedno s redakcijom proslavili rođendan

Druženje sa suradnicima i prijateljima

Zdravi jutarnji rođendanski party za vjerne suradnike, partnere i čitatelje portala održao se u Fast&Healthy restoranu gdje su svi prisutni dobar početak dana započeli uz vege snack od integralnog fermentiranog tijesta, slatke muffine od aronije te smoothieje.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell

Zdrava Krava već pet godina svojim čitateljima donosi orginalne teme, reportaže s terena, savjete stručnjaka te omogućuje da čitanje i bavljenje temama iz područja zdravlja, vitalnosti, psihologije, zdrave prehrane te ekologije protekne u dobroj atmosferi, a zdrav način života postane dio životnog stila. Uz stručne i pouzdane savjete donosi i sadržaje poput personaliziranih interaktivnih alata i kvizova, a sve u cilju pospješenja kvalitete života svojih posjetitelja. Danas Zdrava Krava ima 129.531 registriranih korisnika i 105.938 Facebook fanova. Prema rezultatima online istraživačke agencije Gemius za kolovoz 2014., Zdrava Krava zauzima 14. mjesto u poziciji najčitanijih internetskih portala u Hrvatskoj s gotovo 200.000 posjetitelja mjesečno.

Više saznajte na portalu Zdrava Krava

Photo: Goran Jakuš/Pixsell

Komentari 0