Life&style

Rodila je svog unuka – kako je to moguće?

Sasvim je normalno osjećati veliku želju za majčinstvom, međutim, nemaju svi tu sreću da im se to lako i ostvari...

Kayla Jones, 29-godišnjakinja iz Arkansasa očajnički je željela dijete sa svojim suprugom Codyjem nakon što su se vjenčali 2012. godine. Nažalost, to im nije uspijevalo jer je Kayla zbog tumora bila na djelomičnoj histerektomiji u dobi od 17 godina. „Liječnici su uspjeli spasiti jajnike, ali su morali odstraniti maternicu“, rekla je Kayla u jednom intervjuu. 

Bilo joj je jasno da neće moći dobiti dijete na prirodan način – ako će ona i suprug željeti svoje biološko dijete, trebat će ga nositi netko drugi. Dakle, krenuli su u potragu za surogat-majkom, ali bezuspješno. Onda se javila 49-godišnja Codyjeva majka, Patty Resecker, te se ponudila da bude surogat-majka. Bez obzira što je njena posljednja trudnoća bila prije 20 godina, htjela je to napraviti za sina i snahu te ostvariti njihov san da postanu roditelji. 

(Pogledaj video kad je par dobio vijest da je Resecker trudna s njihovom bebom)

„Već deset godina znam da mi je jedina šansa da imam dijete surogat-majka. Drago mi je da je to netko kome mogu vjerovati“, izjavila je Kayla. „Drago mi je da je to majka mog supruga, jer ona zapravo nosi svog unuka ili unuku!“, dodala je. 

Trudnoća u Pattynoj dobi prilično je rizična, ali sve je prošlo OK i krajem prošle godine rodila se (carskim rezom) beba: mali Kros Allen Jones. 

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Photo: Facebook/Predrag Suka

Komentari 0