Life&style

Rođendansko darivanje bodovima vjernosti u dm-u

Imamo dobre vijesti za sve članove programa dm active beauty! Od 20. do 26. svibnja dm slavi rođendan svog programa vjernosti i poklanja vam 10 puta više bodova dm active beauty na sve kupnje koje obavite u tom razdoblju. Da, dobro ste pročitali, baš svaka vaša kupnja u navedenom razdoblju vrijedit će deset puta više bodova vjernosti i donijeti vam odlične uštede, a popust koji zaradite, u dm-u možete iskoristiti kada želite i u iznosu koji želite.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Uz program dm active beauty što više kupujete to više i štedite, a uz dodatnu registriranu karticu za članove svoje obitelji, bodove možete skupljati još brže. Ako još niste član programa dm active beauty, a dm je vaša omiljena drogerija, svakako se učlanite jer vam uz karticu dm active beauty svaka kupnja donosi bodove vjernosti. Karticu možete registrirati online i naručiti je na kućnu adresu, ili ju možete preuzeti u bilo kojoj dm prodavaonici i aktivirati je online registracijom uza samo nekoliko klikova. Iznos bodova na vašem dm active beauty računu rast će još brže ako vam u tome pomogne cijela obitelj. Uz osnovnu karticu možete prijaviti i do 10 dodatnih kartica, a svaku je potrebno posebno registrirati. Više informacija o tome kako nabaviti glavnu i dodatne kartice programa dm active beauty možete saznati na dm-ovoj internetskoj stranici.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

U rođendanskom tjednu programa dm active beauty, pripremite se za kupovinu i prolistajte aktualni dm-ov katalog. U njemu možete saznati najnovije trendove u svijetu ljepote i informirati se o ponudama te pogodnostima u dm prodavaonicama. Zatim napravite popis za kupovinu, u dm ponesite svoju karticu dm active beauty i spremni ste za shopping! Nakon što tijekom rođendanske proslave dm active beauty programa od 20. do 26. svibnja prikupite lijepu svoticu bodova vjernosti, u dm-u ih možete jednostavno iskoristiti za popuste na ukupan iznos računa.

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0