Life&style

Rivalstva, obiteljske tajne i, jasno, krv koja je gušća od nafte u drugoj sezoni serije „Dinastija“

„Dinastija“ koju volite i koja vas beskrajno zabavlja dolazi s drugom sezonom koju ćete, vjerujemo, predano pratiti – kao i do sada

Kao što su onomad naši roditelji ili bake i djede gledali svoju Dinastiju, naša je generacija zaslužila svoju koja je polučila upravo – nevjerojatnu gledanost. Inače, za one koji ne znaju, serija prati dvije najbogatije američke obitelji koje se bore za kontrolu imetka i svoje djece kroz niz intriga, ljubavnih kolapsa, ekonomskih previranja. Druga sezona počinje s prikazivanjem 20. travnja u 22:00h na kanalu FOX Life, nove, uzbudljive epizode možete pratiti ponedjeljkom u isto vrijeme.

Puno toga se događa i, dakako, ne možemo vam sve otkriti, ali recimo da nakon šokantnog finala i fatalne vatre, otporni Carringtoni ustat će iz pepela kako bi se redefinirali nakon velikog osobnog gubitka, kao i prodaje tvrtke svoje obitelji. Zvuči zanimljivo?

Odlučna da se dokaže kao spasiteljica svoga carstva, lukava i karizmatična Fallon (Elizabeth Gillies) pokušat će obnoviti dinastiju svoje obitelji, ali dvadesetpetogodišnjakinja koja je zadužena za milijarde mogla bi se pokazati kao katastrofalna kombinacija. Gotovo jednako katastrofalna kao i Fallonove romanse... Otkriva se da se zaljubljuje u čovjeka čija je obitelj bogatija i luđa od njene vlastite i kojeg Blake (Grant Show) ne odobrava. Ni Alexis (Nicollette Sheridan), koja će pronaći nove načine da se upusti u život svoje kćeri kao to samo majka zna.

U međuvremenu, rivalstvo između Colbya i Carringtona se zagrijava, pa obitelji kreću u veliko rivalstvo u Atlanti, zbog čega će novi Colbyji pokazati svoje pravo lice, naime, Blakeova polusestra, legendarna Dominique Deveraux i dolazak Andersove (Alan Dale) kćeri prijete uništiti stvari otkrivanjem obiteljskih tajni Carringtonovih. Usprkos svim tim kompliciranim vezama i još više gosti iznenađenja koji će preokrenuti sve na glavu u drugoj sezoni, Carringtonovi će još jednom dokazati da je krv gušća od nafte i da nema ništa jačeg od dijamantnih veza kojima su vezano.

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

Uloge koje će vas uveseljavati i brinuti nose sjajni: Elizabeth Gillies kao Fallon Carrington; Grant Show kao Blake Carrington; Nicollette Sheridan kao Alexis Carrington; Ana Brenda Contreras kao Cristal Jennings

Photo: Pr/ Iskon

Komentari 0