Life&style

Ritual koji uvijek završava uštedom

Posjet dm-u za neke od nas je pravi mali ritual koji uključuje i pomno planiranje i pripremu shopping liste koje se, s vremena na vrijeme, čak i pridržavamo. Početkom svakog mjeseca, mi ritualisti, aktiviramo eKupone i prilagođavamo već spomenutu shopping listu kako bismo prikupili što više bodova na dm active beauty kartici.

Do 15. studenog uz eKupone možete ostvariti 30x više bodova pri kupnji proizvoda za njegu kose, kože, zubi te pri kupnji sredstava za čišćenje i dodataka prehrani u bilo kojoj prodavaonici dm-a. Nađe se tu ponešto za svakoga. Ako vam je potreban novi fen za kosu, imate eKupon za 30x više bodova pri kupnji uređaja Remington. Trebate obnoviti zalihu pelena i vlažnih maramica? Aktivirajte kupon za 10x više bodova pri kupnju proizvoda za bebe. Na kraju sve to lijepo zaokružite s eKuponom za 5x više bodova na ukupnu kupnju.

Na mom popisu za kupnju nalazili su se sušilo za kosu Remington (199,90 kn), pelene Pampers active baby (108,90 kn), Pampers Pure aqua vlažne maramice (39,90 kn), šampon Keune Design Repair (55,90 kn), dezinfekcijske maramice Denkmit (15,90 kn). Većinu proizvoda sam skupljala u shopping listi u aplikaciji dm active beauty kako bih ostvarila što više bodova uz kupon za 5x više bodova na ukupnu kupnju, a brusnice dmBio (19,90 kn) i maskara L'Oreal Paris Unlimited (114,90 kn) nekako su se našli u kolicima. Uz bodove odstupanje od shopping liste nije pogubno uz novčanik.

Potrošila sam nešto više od 555 kuna, a ostvarila sam čak 1148 bodova, što znači da ću pri sljedećoj kupnji moći umanjiti račun za 114 kuna – cijelo jedno pakiranje Pampersica! Ili ako ne računate u pelenama, planiranjem i praćenjem pogodnosti ostvarila sam gotovo 20 % uštede pri ovoj kupnji.

P.S. ja sam svoj eKupon za 10x više bodova na ukupnu kupnju koji sam dobila zbog instaliranja nove dm active beauty aplikacije iskoristila prošli mjesec, ali svi oni koji će aplikaciju tek instalirati također će dobiti navedeni eKupon dobrodošlice koji mogu iskoristiti do kraja studenoga.

Uz ovo trebate dodatna preporuka za program dm active beauty? Samo prošvrljajte internetskom stranicom dm-a i otkrijte brojne dodatne pogodnosti koje, uz eKupone, nudi njihov program vjernosti.

 

Photo: dm.hr