Life&style

Rijetko možemo naletjeti na kućicu na drvetu poput ove u srcu Like! Što se sve u njoj krije?

  • Na visini od 4 metra iznad tla, u Parku prirode Velebit u Lici, nalazi se luksuzna kućica na drvetu Sanjam Liku
  • U njoj može boraviti do 6 osoba, a dobrodošli su i kućni ljubimci
  • U blizini su Plitvička jezera, Senj i prekrasni krajolici za istražiti. Ili se možeš samo odmarati u privatnoj hidromasažnoj kadi na terasi!
  • Pročitaj više: Sauna show je stvoren za sve koji vole saunu, a i izvrsna ideja kako provesti vikend 

Jesi li ikada sanjala o boravku u kućici na drvetu okruženoj prirodom, gdje možeš uživati u svježem zraku, zvukovima ptica i pogledu na šumu i planine? Ako je tako, onda će ti se sigurno svidjeti ova nevjerojatna kućica na drvetu u Drenovcu Radučkom, malom selu u Lici, prikladnog imena Sanjam Liku. Ova kućica na drvetu nije obična fantazija iz djetinjstva, već luksuzan i udoban smještaj koji može primiti do šest gostiju. Ima dvije spavaće sobe, šest kreveta, kupaonicu, kuhinju, dnevni boravak i privatnu hidromasažnu kadu. Da, dobro si pročitala - hidromasažna kada u kućici na drvetu!

 | Autor: Instagram @sanjam_liku_treehouse_cro Instagram @sanjam_liku_treehouse_cro Foto: Instagram @sanjam_liku_treehouse_cro

Možda vas zanima Ova šarmantna kuća u Međimurju savršena je za opuštajući vikend - ima i saunu i jacuzzi! Rubrika Life&style Life&style

Sanjam Liku kućica na drvetu oduševit će i najzahtjevnijeg gosta

Sanjam Liku kućica na drvetu izgrađena je na drvenim stupovima na visini od četiri metra iznad tla. Izrađena je od prirodnih materijala i maksimalno je uklopljena u okoliš. Ima struju, vodu, grijanje i klimu. Također ima i Wi-Fi bez kojeg, priznajemo, ne možemo zamisliti svakodnevicu. Kućica na drvetu je nova, otvorena 2021. godine, a od tada je prikupila brojne izvrsne recenzije gostiju koji su ju već posjetili te su pohvalili njezinu čistoću, udobnost, uređenje i lokaciju.

 | Autor: Airbnb Airbnb Foto: Airbnb

Ova kućica na drvetu nalazi se u Parku prirode Velebit, zaštićenom području koje pokriva najveći planinski masiv u Hrvatskoj. Velebit je poznat po bogatoj biološkoj raznolikosti, prekrasnim krajolicima i raznolikim aktivnostima za ljubitelje prirode. Park se može istraživati planinarenjem, vožnjom bicikla, penjanjem ili se čak možeš okušati u paraglidingu. Tu su i brojne druge obližnje atrakcije, poput poznatog Nacionalnog parka Plitvička jezera koji je udaljen samo sat vremena vožnje automobilom.

Elysium House Možda vas zanima Ova predivna nova kuća za odmor pokraj Samobora jedna je od najljepših koju smo vidjeli. A tek pogled... Rubrika Life&style Life&style

Ako više voliš more nego planine, ne moraš brinuti. Jadranska obala također je nadohvat ruke iz ove kućice na drvetu. Samo je 20 minuta vožnje do grada Senja koji je poznat po svojoj povijesti i kulturi. Tamo uistinu vrijedi posjetiti tvrđavu Nehaj, dvorac iz 16. stoljeća koji gleda na grad te pruža panoramski pogled na more i otoke koji ostavlja bez daha.

Što se sve nalazi u Sanjam Liku kućici na drvetu?

 | Autor: Airbnb Airbnb Foto: Airbnb

Čak i ako ti je samo potreban odmor, ne moraš ići daleko da bi uživala. Sama kućica savršeno je mjesto za opuštanje. Možeš uživati u kuhanju u potpuno opremljenoj kuhinji ili koristiti roštilj na velikoj natkrivenoj terasi vani. Također, možeš gledati svoje omiljene serije i filmove na TV-u te igrati društvene igre u udobnom dnevnom boravku ili čitati knjigu na balkonu.

 | Autor: Airbnb Airbnb Foto: Airbnb

Možda vas zanima Kao da smo otputovali u neke egzotične krajeve! Ova kuća u susjedstvu ostavila nas je bez daha Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Airbnb Airbnb Foto: Airbnb

Najljepše je kad smijemo povesti svoje kućne ljubimce sa sobom na odmor, a ova kućica je pet friendly, stoga možeš i u laganu šetnju sa svojim psom. U konačnici, naravno, tu je hidromasažna kada u kojoj se možeš kupati i, primjerice, noću se diviti zvijezdama. Hidromasažna kada se grije na drva, a nalazi se na zasebnoj platformi pored kućice.

 | Autor: Airbnb Airbnb Foto: Airbnb

Svi oni koji traže jedinstveno i nezaboravno iskustvo u Hrvatskoj trebali bi rezervirati ovu kućicu na drvetu čim prije jer se smještaj popunjava brzinom munje. To se može napraviti putem Airbnb-ja. Cijena je 160 eura po noćenju, a minimalni boravak je u trajanju od dvije noći. Nemoj propustiti priliku za boravak u kućici na drvetu s hidromasažnom kadom u srcu Like te otkrij što se sve u njoj krije i uživaj u najboljem od oba svijeta - prirodi i luksuzu!

Kuća iz serije Spolni odgoj Možda vas zanima Prodaje se romantična kuća iznad rijeke, okružena šumom - znamo je iz kultne serije 'Spolni odgoj' Rubrika Life&style Life&style
Photo: Airbnb
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    nije loše