Life&style

Riješite se malih napasti i uživajte u vrhuncu ljeta!

Kada ste zadnji put boravili na plaži, kampirali ili se igrali s djecom, a da u pozadini niste čuli dosadno zujanje? Ne pamtite takav scenarij? Znamo, ni mi. Neovisno o tome tražimo li ljetno osvježenje uz more ili na nešto višoj nadmorskoj visini, boravak u prirodi podrazumijeva bliske susrete s komarcima i ostalim insektima čije nam uporno zujanje kvari trenutke opuštanja. Stanite im na kraj uz pomoć dm-a (i usput ostvarite višestruke bodove!).

U dm-u možete birati među repelentima u obliku losiona ili spreja na biljnoj bazi kao što su Autan Botanicals losion ili sprej dobiveni iz destiliranog ulja stabala eukaliptusa citriodora. Ako u planu pak imate sportske aktivnosti na otvorenom uz pojačano znojenje ili pak odlazak u tropske krajeve, Autan Sport losion i Autan Tropical sprej poslužit će kao učinkovita osmosatna zaštita od više vrsti insekata. Autan Family Care junior losion s aloe verom, nježno će štititi vaše mališane od uboda komaraca te im osigurati neometanu igru.

Kupnjom proizvoda Autan možete srediti dva komarca jednim udarcem – riješit ćete se malih napasnika i pri kupnji 2 ili više proizvoda Autan u dm-u i dm online shopu ostvariti 30x više bodova.

Naravno, uz Autan na Hit listi za prvu polovicu kolovoza pronaći ćete još više prilika za ostvarivanje višestrukih bodova pri kupnji proizvoda koji će vam dobro doći.  A dobro će vam doći da pratite dm na Facebooku i Instagramu jer ćete tako prvi saznati sve o posebnim pogodnostima i novim proizvodima u dm-ovoj ponudi.

Photo: dm.hr