Life&style

Riješen problem! Ovo su tri najbolje frizure za tanku i svilenkastu kosu

  • S tankom kosom mnoge od nas muku muče i ne znaju koja frizura daje najviše volumena
  • Uz pravilne korake i tvoja kosa može zablistati i odati dojam bujnije 
  • Victorija Druško za miss7 je odabrala tri frizure koje će idealno pristajati ovom tipu kose

Mnoge od nas imaju problema sa stiliziranjem tanke kose kojem imaju svilenkaste i tanke vlasi. S tim problemom se susrećem i ja sama pa sam odlučila potražiti stručnu pomoć u Beauty centru Ka u Osijeku. Odlučila sam se za tri frizure koje najviše volim  nositi, a koje može svaka od nas savršeno uklopiti uz svoj stil odijevanja i make up. Moja prirodna kosa ima svilenkastu teksturu, a vlas joj je tanka. Osim savršenih frizura, donosim ti i trikove za voluminozan i glamurozan izgled kose. 

 | Autor: Beauty centar Ka Beauty centar Ka

Frizura 1 - meke kovrče


Kovrčava kosa poslužila mi je kao baza za ostale frizure. Nakon pranja kose, vlas je zaštićena preparatima protiv topline, što je vrlo bitno jer je najvažnije da kosa ostane njegovana i zdrava. Nakon kovrčanja i feniranja četkama, frizura je stilizirana proizvodima za volumen i lakom za kosu koji ne lijepi vlas već ostavlja kosu nesputanom i mekom. Kovrče će dati instantni volumen i najtanjoj kosi, a sličan efekt možete postići peglom za kosu, figarom ili overnight tehnikom kovrčanja kose. Ipak, za maksimalne rezultate najbolje je doći u dobar salon te se prepustiti rukama stručnjaka.

 | Autor: Beauty centar Ka Beauty centar Ka

Možda vas zanima Kovrče kakve su se nosile u 80-ima ponovno su hit, evo kako ćeš ih sama napraviti Rubrika Beauty Beauty
 

Frizura 2 - nemarna punđa ili messy bun


Nemarnu punđu volim nositi u svim prilikama, lijepa je i efektna te je idealna za sve prilike. Kosa je lagano natapirana a pramenovi su učvršćeni i oblikovani u nisku punđu. Ovu frizuru garantirano ćeš nositi od jutra do mraka, no ako ju želiš dodatno naglasiti, slobodno se poigraj zanimljivim ukosnicama ili neobičnim naušnicama. Za nešto odvažniji look, u punđu upletite svilenu maramu efektne boje.

 | Autor: Beauty centar Ka Beauty centar Ka

Možda vas zanima Za koju bi se ti odlučila? Ovo su 4 frizure koje će zavladati 2020. godine! Rubrika Beauty Beauty


Frizura 3 - visoki rep


Imaš bad hair day? Napravi visoki rep! Ova elegantna frizura naglasit će tvoje lice i odjevnu kombinaciju. Vrlo jednostavna i trendi, idealna je za večernje kao i za dnevne prilike. Kod izrade frizure, kosa je začešljana i učvršćena preparatima za kosu, a za gustoću i dužinu, dodana je  ekstenzija na češljiće koja se savršeno stopila s mojom bojom kose.

 | Autor: Beauty centar Ka Beauty centar Ka

 

POGLEDAJ PETU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FOTOGRAF I GLAZBA



 
Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Emily_Rohu

    Emily_Rohu

    Lagan posao na mreži, pridružite se sada i počnite zarađivati više od 500 USD dnevno. Prošli mjesec zaradio sam i primio 27392 dolara od ovog lakog posla, dajući maksimalno 3 sata dnevno. Izuzetno je jednostavno poslovati i redovit0 zarađivati od ... prikaži još!