Life&style
Rihanna

Rihanna je na obiteljskoj fotki napokon pokazala drugog, jednomjesečnog sinčića neobična imena

  • Pjevačica Rihanna i njezin partner A$AP Rocky su početkom kolovoza proslavili rođenje drugog djeteta
  • Nakon što su skrivali ime novorođenog sina, nedavno su objavili njegovo prilično neobično ime
  • Sada su konačno i pokazali svog najmlađeg člana obitelji

Na Super Bowlu 12. veljače 2023. je Rihanna svojom pojavom izazvala veliko iznenađenje. Naime, glazbenica je, dok je pripremala nevjerojatan show, ležerno objavila da je ponovno trudna. Njezino malo blago na svijet je stiglo 1. kolovoza. 2023. godine. Gotovo dva mjeseca nakon poroda, pjevačica i njezin partner A$AP Rocky otkrili su ime dječaka. Par je čekao s objavom prve fotografije svog novog potomka – sve do sada.

Možda vas zanima Otkako je poznati pjevačko-glumački par pokazao dom, svi žele njihovu 'englesku seosku kuhinju' Rubrika Life&style Life&style

Evo kako se zove Rihannino drugo dijete

Sin Rihanne i A$AP Rockyja nosi neobično ime, Riot Rose Mayers. Glazbeni par otkrio je nedugo nakon poroda da ime počinje na 'R', kao i u slučaju njihovog prvog djeteta. Rihannin stariji sin zove se RZA Athelston Mayers i dobio je ime po nadimcima slavnih članova Wu-Tanga. Ima li i njegov mlađi brat slavnog imenjaka, to još nismo sigurni. U svakom slučaju, šuška se da se Riotovo ime veže uz istoimenu pjesmu njegovog oca. Početkom godine reper je objavio pjesmu 'Riot' zajedno s Pharrellom Williamsom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Prvi pogled na sina Riota Rosea

Sada dolazi sljedeće veliko otkriće koje su obožavatelji glazbenika nestrpljivo iščekivali. Fotograf Miles 'Diggzy' Diggs objavljuje fotografije sa snimanja na kojima se nalazi cijela obitelj - uključujući Riot Rose. 'To je obiteljska stvar', napisao je na fotografiji koju je podijelio na Instagramu. Rihanna i A$AP Rocky ležerno se naslanjaju na SUV, mali RZA stoji ispred svoje slavne mame, dok Baby Riot udobno leži u očevim rukama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miles Diggs (@diggzy)

Brat i sestra njenog sina RZA

Pjevačica je relativno malo pričala o trudnoći. Međutim, njezinog starijeg sina u to vrijeme češće viđaju, a prati je u svim situacijama. Posjete tonskom studiju, snimanjima ili pripreme za velike događaje poput dodjele Oscara radili su u paru, a od sada vjerojatno djeluju kao trio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

R&B pjevačica iznenadila je trudnoćom na Super Bowlu

Svojim nastupom na Super Bowlu, Rihanna je mnogim svojim obožavateljima ispunila dugo iščekivanu želju: Napokon je nakon šest godina ponovno stala na veliku pozornicu. To je otvorilo nagađanja i nadu o velikom povratku, čak i ako bi opet morala napraviti stanku zbog planiranja obitelji. Uz izvedbu svojih najvećih hitova i sjajnih plesačica, u fokusu je bila ponajprije njezin jasno vidljiv trudnički trbuh, koji je otkrila tijekom nastupa.

Rihanna | Autor: profimedia profimedia Rihanna

Rihannin prvi sin rođen je u svibnju 2022. godine

Prvi sin Rihanne i A$AP Rockyja rođen je u svibnju 2022. godine. Njih dvoje su par od 2020., a u svibnju 2021. reper je prvi put otvoreno progovorio o svojoj vezi s pjevačicom. Navodno mu je u tom trenutku bilo jasno da želi imati djecu te je rekao u jednom intervjuu kako misli da bi mogao biti izvrstan tata. Sada se može radovati drugom djetetu i u potpunosti uživati u ulozi oca dvoje djece.

Taylor Swift Možda vas zanima Scenaristica 'Nasljeđa' radi na novoj mega seriji o burnom ljubavnom životu Taylor Swift Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Koje ime