Life&style

Rene i Anđelka snimali reklamu za deku: Ona je glumila model dok ju je on pokrivao na kauču

  • Nakon Mile Elegović u prvoj sezoni 'Eksperimenta', Rene Bitorajac je u drugoj sezoni 'zatočen' s Anđelkom Prpić.
  • Kao novi zadatak, morali su snimiti reklamu za deku, a nagrada je za njih zlata vrijedna
  • A kako je ispala njihova reklama, pogledajte u novoj epizodi 'Eksperimenta'

Dragi naš eksperimentalni paru, zadaci su sve ozbiljniji i odgovorniji. U vašem paketu je deka proizvođača 'Meke deke' iz Vrbovskog. Vaš je zadatak napraviti lijepu i kupcima privlačnu reklamu za ovaj proizvod, pročitao je Rene Bitorajac novi produkcijski zadatak u novoj sezoni 'Eksperimenta' u kojoj je, ove godine, 'zatočen' s Anđelkom Prpić.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Nakon uspješne prve sezone i nakon što je Rene izdržao šest mjeseci u istom stanu s Milom Elegović, vrijeme je za promjene. Eksperiment je postao internacionalan. Rene i Anđelka moraju izdržati šest mjeseci zatvoreni u istom stanu, moraju obavljati razne izazove, a sve to kako bi na kraju osvojili 100.000 kuna.

Nakon što su u prvoj epizodi uspješno savladali jezične barijere, novi zadatak, odnosno snimanje reklame, ako bude uspješno, skratit će im zajednički boravak u 'Eksperimentu' za tri dana.

 | Autor: Sara Gomez Dubois Sara Gomez Dubois

- Imamo reklamu! Ti ležiš, pokrivena si dekom i poslije je operemo. Ovi ne da će nam oduzeti tri dana, nego će nam dodati još 30 dana  - ironično je rekao Rene Anđelki na njezinu prvotnu ideju.

Nakon što su počeli više razmišljati, na pamet im je počelo padati sve više ideja. Rene je smislio kako će Anđelka biti model i kako će deki dodati još više funkcija.

- Uvjerit ćemo ih da je idealna za svakodnevnu upotrebu - rekao je Rene, a onda su se bacili na snimanje reklame.

 | Autor: Sara Gomez Dubois Sara Gomez Dubois

Dok se Anđelka u reklami senzualno pokrivala dekom, slagala je, nosila po stanu, koristila je za piknik, a njome se i hladila, ali i ugasila požar, Rene je čitao voice over.

- Ova dekica idealan je poklon za vaše najmilije, a može poslužiti i kao jastuk, kao tepih ili čak kao svečani stolnjak. Meka deka - 'Nikad mekša, nikad dekša' - govorio je Rene.

Kako je ispala njihova reklama, pogledajte u novoj epizodi 'Eksperimenta'. Serijal 'Eksperiment' i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našem YouTube kanalu, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

Photo: Sara Gomez Dubois

Komentari 0