Life&style

Renata Sopek: Novo iskustvo u životu

  • Što nam nova iskustva mogu donijeti?
  • Nove ljude, mnoge nezaboravne trenutke, uzbuđenje koje život čine zanimljivijim i ljepšim
  • O otvorenosti prema novim stvarima u životu i što su joj ona donijela piše Renata Sopek

Da vas netko pita kakav ste tip osobe, što biste rekli za sebe? Volite li sve imati “posloženo” i hodati utabanom stazom ili ipak volite napraviti neki iskorak i život obogatiti nečim novim i drukčijim? Može to biti i sitnica…E pa ja sam definitivno ovaj drugi tip! Cijeli svoj život funkcioniram tako da 'šećem po rubu' comfort zone, a ta 'šetnja' mi je unijela u život mnoge nezaboravne trenutke i divne nove ljude! Zašto ovo pišem? Pa... potaknula me na to jedna crtica iz života.

Sjedim neki dan u uredu i gledam kroz prozor (radni stol mi je tako pozicioniran). Poprilično mi je dinamičan period pa si dopustim da mi tu i tamo pobjegnu misli i da nakratko ne razmišljam o poslu. Mislim si kako sam se kao klinka bojala visine te mi stajanje uz rub prozora ili ograde balkona nije bilo nimalo privlačno, naprotiv! Naravno, ja ne bih bila ja da taj “problemčić” nisam odlučila riješiti na svoj način!
 | Autor: Svaki zanimljiv trenutak u danu Renata fotka Galaxy Z Flip pametnim telefonom

Dakle, postaviti nešto pred sebe kao izazov, to je moje rješenje! Tako sam, davno, riješila “visinske muke” ali često znam testirati funkcioniraju li još uvijek uspješno moje metode. Da se nisam slučajno previše uljuljala u rutinu?

Vratimo se sad mojem sjedenju uz prozor - pala mi je, u tren, ideja na pamet! Naravno, u realizaciju sam pozvala kolegu Marka! Ipak smo mi dio tima zaduženog za kreativu i osmišljavanje sadržaja pa ćemo i ovdje biti kreativni! Želim napraviti supercool fotku, rekla sam… Ali želim sjediti na prozoru! I to tako da mi noge budu na uličnoj strani! 'To da dobijemo ''dubinu''?, pita Marko mrtav hladan. Naravno, kužimo se. 😉
 | Autor:
Recept za super cool fotku: malo odvažnosti i Galaxy Z Flip  

Zanimljivo je izgledalo to moje “penjanje” u štiklama i finoj odjeći, sjedenje na rubu uz snimanje popratnog video sadržaja i komentare ekipe iz ureda. Kako sam se osjećala? Hoćete iskreno?! Odlično! Nikad prije to nisam napravila! A eto me, sjedim na totalno čudnom mjestu, jaaako visoko i gledam sve pod sobom kao da sam osvojila svijet! Neponovljiv osjećaj! Naravno, neću vas pozvati da napravite isto, ali iskoračiti iz poznatog, dati šansu novom, drugačijem ponekad je baš dobro!

Ono najbolje je da uvijek imam isti modus operandi. Nije važno je li riječ o visini ili nečem drugom, želja je to da napravim nešto potpuno neočekivano ili novo! Poanta je da volim taj osjećaj ! Ne treba sve biti po PS-u, ziheraški, a po meni u tom slučaju automatski i dosadnjikavo. To znači izaći iz svoje comfort zone, ali i obogatiti život novim iskustvom. Sjećam se i nekih projekata koje su mi ponudili! Primjerice, snimanje svojih dvd izdanja s interaktivnim vježbanjem, i to u trenutku kad su nam statistike po pitanju tjelovježbe bile poražavajuće... Što ako priča ne zaživi, što ako nitko ne kupi dvd?! E pa kupili su svi! Na kraju je to najprodavanije dvd izdanje u povijesti Hrvatske.
 | Autor:
Snimljeno Galaxy Z Flip pametnim telefonom 

Srce mi je kao kuća jer me ljudi još i danas pitaju za dvd izdanja koja su odavno rasprodana! Primjera je mnogo, navela sam tek dva, ali znate što mislim. Nova iskustva upotpunjuju život i čine ga zanimljivim! Treba se usuditi - nisam nikad požalila zbog takvog stava. Nećete ni vi, samo pokušajte. 

 

Samsung je omiljeni brend telefona prema istraživanju Woman's Choice 2021. u kojem je sudjelovalo gotovo 9.000 žena. Što je osvojilo hrvatske potrošačice? Samsung je predvodnik tehnoloških inovacija koji tržište osvaja najboljim omjerom cijene i kvalitete te posebnim, sasvim drugačijim uređajima poput, primjerice, pametnog telefona Samsung Galaxy Z Flip koji postavlja novi standard. Revolucionarno fleksibilno staklo, kamera za samostalan rad koja snima i u noćnim uvjetima, dvostruka baterija koja traje cijeli dan i neodoljiv dizajn samo je dio značajki telefona s kojim je otpočela nova era na tržištu pametnih telefona. Pridruži joj se ovdje. 

Sponzorirani sadržaj: missMIND za miss7

Photo: None

Komentari 0