Life&style

Regenerator se ne ispire toplom vodom i još dva trika koja trebate znati

Kada malo bolje proučite fotografije na društvenim mrežama, shvatit ćete da kosa čini 90 posto selfija i, složit ćete se, zaslužuje kraljevski tretman

Posebice ljeti, kada je štetno sunčevo zračenje, morska sol i vjetar oštećuju, isušuju i lome.

Nitko ne želi gledati fotografije s ljetovanja i primijetiti prije svega isušenu i iscrpljenu kosu, zato se na vrijeme opskrbite spasonosnim preparatima za njegu kose u prodavaonicama dm-a i dm online shopu, ostvarite višestruke bodove i ne zaboravite na ove trikove.

1. TRIK - JEDNOM JE DOBRO, DVAPUT JE BOLJE

Sve započinje dubinskim šamponiranjem proizvodima koji odgovaraju vašem tipu vlasišta poput Pantene Pro-V Grow Strong i Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive šampona. No, baš kao što trend dvostrukog čišćenja lica jamči savršeno pripremljenu kožu koja će efektno upiti sve njegujuće preparate - isto vrijedi i za kosu. Dvostruko šamponiranje je prvi trik. Ako je vaša kosa posebno prljava, prvim pranjem možda se nećete riješiti svih masnoća i prljavštine, a zamijetit ćete da se kosa u drugom pranju bolje zapjenila te da djeluje čišće.

2. TRIK - HLADNA VODA ČINI ČUDA

Regenerator ne koristimo samo za raščešljavanje. Regeneratori kao što su L’Oréal Paris Elseve Extraordinary Oil i Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor Balm Mint Extract vašoj će kosi osigurati benefite raznih aktivnih sastojaka. No, za potpuni efekt isperite ga hladnom vodom. Zašto? Toplom vodom uklonit ćete njegujuća ulja iz regeneratora pa on neće imati optimalan učinak.

3. TRIK - VAŽAN JE REDOSLIJED

Za dugoročno zdravu kosu ključne su maske poput Pantene Pro-V Hair Superfood Full & Strong i L’Oréal Paris Elseve Extraordinary Oil. Trik je u nanošenju maske na čistu kosu, obavezno nakon šampona kako bi se aktivni sastojci mogli upiti. Najveća je pogreška korištenje maske na neopranom suhom vlasištu. Držite se redoslijeda - šampon, regenerator, maska

Savjetujemo vam da svakako odaberete proizvode iz iste linije jer su u oni učinkovitiji zbog svojih komplementarnih formulacija. Upravo zato, dm vam do kraja srpnja omogućuje da pri kupnji dva ili više proizvoda iz iste linije brendova Schwarzkopf Gliss, AUSSIE, L’ORÉAL PARIS ELSEVE ili PANTENE PRO-V ostvarite 30x više bodova na kartici dm active beauty.

Još više informacija o programu dm active beauty pronađite u aplikaciji programa i na internetskoj stranici dm-a.

Photo: dm.hr