Life&style

Reese Witherspoon ima mlađeg frajera!

Kroničan nedostatak dobrih romantičnih komedija jasan je već duže vrijeme. Ne znamo gdje su nestale, ali njihov nam se izostanak nimalo ne sviđa. Evo koji film dolazi ove godine, a sve kako bi popravio lošu statistiku!

Za vrijeme devedesetih i dvijetisućitih svaki drugi film bio je romantična komedija. Većina nas se puno žalili, ali još ih više gledala. Romantične komedije danas je "kul" mrziti. Svi jako mrze klišej, izljeve ljubavi, predvidljivi scenarij i nerealnu ljubavnu romansu. No zapravo, čim se kakva romantična komedija ukaaže na filmskom nebu većina istih negativaca trči u kino i gleda ju sa sumnjivo sjajnim okom.  

U spas lošoj statistici, u rujnu dolazi romantična komedija "Home Again" s Reese Witherspoon.  Evo samo nekoliko razloga zašto nam se čini da će ova upravo romantična komedija srušiti sve skeptike i vratiti staru slavu popularno nepopularnom filmskom žanru - Rom-Com!

 | Autor: imdb imdb

1. Reese Witherspoon obožavamo još od "Plavuše s Harvarda" i nije nas to sram priznati.

2. Glumica Candice Bergen igra Reesinu majku. Njušimo polureunion ekipe s filma "Sweet Home Alabama". Napokon!

3. Recimo samo da je glavni glumac Pico Alexander jako "oku ugodan"!

4. Film je režirala Nancy Meyers koja potpisuje i filmove "The Holiday", "Parent Trap", "The Intern" i "Its Complicated"! Teško da će ovaj puta zabrljati.

5. Reese u filmu ima puno mlađeg frajera. Ne diskriminiramo, ali ova nam je tema uvijek posebno simpatična i zanimljiva.

Photo: imdb

Komentari 0